Ofte stillede spørgsmål: Xbox Live Gold Family Pack-konvertering til individuelle medlemskaber

Hvilke ændringer er der sket i forhold til min nuværende Xbox Live Gold Family Pack?
Hver enkelt aktiveret konto i din Gold Family Pack er blevet konverteret til et individuelt Xbox Live Gold-medlemskab. Hvert af din families nye individuelle medlemskaber har samme mængde tid tilbage som i din Gold Family Pack. Desuden har vi tilføjet yderligere 3 måneder til hver konto!*

Hvorfor blev min Xbox Live Gold Family Pack konverteret til individuelle medlemskaber?
Vi evaluerer hele tiden vores tilbud og arbejder løbende på at tilbyde tjenester, som bedst opfylder behovene hos vores kunder og Xbox. Kontiene i din Xbox Live Gold Family Pack blev konverteret til individuelle Xbox Live Gold-medlemskaber som forberedelse til nye og spændende kommende fordele og funktioner i Xbox Live Gold. Med den nye funktion Home Gold kan enhver i din familie med et enkelt Xbox Live Gold-medlemskab udnytte mange Gold-funktioner som f.eks. multiplayer, adgang til Gold-underholdningsapps og meget mere på din Xbox One.**

Har jeg mistet nogen funktioner fra min Xbox Live Gold Family Pack pga. denne konvertering?
Aktivitetsovervågningsrapporter og Microsoft Points-lommepenge er ikke længere tilgængelige. Aktivitetsovervågningsrapporter blev deaktiveret på tidspunktet for konverteringen. Microsoft Points-lommepenge blev tilgængelige efter den seneste Xbox 360-systemopdatering. Xbox Live-børnesikringsindstillinger, herunder forældrekontroller af hvad dine børn kan få adgang til og spille on- eller offline, er stadig tilgængelige.

Bliver min status for automatisk fornyelse overført til det nye medlemskab?
Din status for automatisk fornyelse er den samme som for din primære konto. Men hvis du fortsat ønsker automatisk at forny dine sekundære konti til individuelle Gold-medlemskaber, skal du tilføje eller opdatere faktureringsoplysningerne for hver enkelt af disse konti individuelt.

Nu hvor mit medlemskab er blevet konverteret, hvor finder jeg så den nye udløbsdato for mit Xbox Live Gold-medlemskab?
Du finder den opdaterede udløbsdato i afsnittet Min konto i din Xbox Live-konto.

Hvordan finder jeg mit barns Microsoft-konto eller -adgangskode?
Hvis du har glemt dit barns Microsoft-konto eller -adgangskode, skal du se Find dit barns Microsoft-konto.

Bemærk! Denne side inkluderer også trin til at finde dine Microsoft-kontooplysninger eller oplysninger om en forældrekonto.

*Kun 36 måneder måneder kan vedligeholdes på en konto ad gangen.

**Home Gold-fordele er begrænset til en enkelt, angivet Xbox One-konsol i et Gold-medlems hjem; begrænsninger forekommer. Visse Gold-fordele kan ikke deles; ret til ændringer af funktioner og krav forbeholdes. Se www.xbox.com/live.