Log på
Del denne side

Sådan vælger du automatisk fornyelse af dit Xbox Live Gold-abonnement

Oversigt

Når du opretter et Xbox Live Gold-abonnement, bliver det automatisk fornyet. Hvis du har slået automatisk fornyelse fra og vil slå det til igen, skal du læse videre på denne side. Hvis du vil annullere en prøveversion, eller hvis du vil slå automatisk fornyelse fra, skal du se Sådan kan du annullere dit Xbox Live Gold-abonnement.

Slå automatisk fornyelse til

Når du køber et Xbox Live Gold-abonnement, er automatisk fornyelse som standard slået til, hvis der er knyttet en betalingsmåde til din konto. Hvis du har slået automatisk fornyelse fra og vil slå det til igen, skal du gøre følgende.

1. Gå til account.microsoft.com.
  2. Skriv mailadressen til din Microsoft-konto i det første felt. Skriv adgangskoden til din Microsoft-konto i det andet felt.
  3. Klik derefter på Log på.
  4. Rul til det abonnement under Tjenester og abonnementer, du vil forny, og klik på Forny.
  5. Gennemse oplysningerne, og klik derefter på Bekræft automatisk fornyelse.

Bemærk! Hvis du har et forudbetalt abonnement, bliver det ikke fornyet automatisk. Forny vises ikke under dit abonnement, hvis du har et forudbetalt abonnement.