Få at vide, hvordan du slår automatisk fornyelse til for dit Xbox Live Gold-medlemskab

Oversigt

Hvis dit Xbox Live Gold-medlemskab er konfigureret til automatisk fornyelse, bliver medlemskabet automatisk fornyet. På denne side kan du se, hvordan du slår automatisk fornyelse til.

Slå automatisk fornyelse til

Når du køber Gold, er den automatiske fornyelse som standard slået til, hvis der er knyttet en betalingsmåde til din konto. Hvis du har slået den automatiske fornyelse fra og vil slå den til ingen, skal du udføre disse trin.

1. Klik på Log på øverst på en af Xbox Support-siderne.

picture

2. Skriv mailadressen til din Microsoft-konto i det første felt.
Skriv adgangskoden til din Microsoft-konto i det andet felt.

Klik derefter på Log på.

picture

3. Vælg Spil videre ved automatisk fornyelse af dit medlemskab under Abonnementer.

picture