Sådan vælger du automatisk fornyelse af dit Xbox Live Gold-abonnement

Oversigt

Når du opretter et Xbox Live Gold-abonnement, bliver det automatisk fornyet. Hvis du har slået automatisk fornyelse fra og vil slå det til igen, skal du læse videre på denne side.

Slå automatisk fornyelse til

Når du køber et Xbox Live Gold-abonnement, er automatisk fornyelse som standard slået til, hvis der er knyttet en betalingsmåde til din konto. Hvis du har slået automatisk fornyelse fra og vil slå det til igen, skal du gøre følgende.

1. Gå til account.microsoft.com.
  2. Skriv mailadressen til din Microsoft-konto i det første felt.
  3. Skriv adgangskoden til din Microsoft-konto i det andet felt, og vælg derefter Log på.
  4. Rul til det abonnement, du vil forny, under Tjenester og abonnementer, og vælg derefter Forny.
  5. Gennemse oplysningerne, og vælg derefter Bekræft automatisk fornyelse.

Bemærk! Et forudbetalt abonnement kan ikke blive fornyet automatisk. Hvis du har et forudbetalt abonnement, vises indstillingen Forny ikke under dit abonnement.