Log på
Del denne side

Prøvemedlemskaber til Xbox Live Gold

Oversigt

Med et prøvemedlemskab til Xbox Live Gold kan du midlertidigt få adgang til funktionerne på Xbox Live, herunder multiplayerspil online.

I denne artikel beskrives de tilgængelige prøvemedlemskaber til Xbox Live Gold.

Bemærk! Du kan ikke tilføje et Xbox Live Gold-prøvemedlemskab, hvis du allerede har et Xbox Live Gold-abonnement.

Emner

Nye konti

Når du konfigurerer en Xbox One- eller Xbox 360-konsol og opretter en ny Microsoft-konto, kan du tilmelde dig et Xbox Live-medlemskab med månedlig fornyelse, og du får den første måned gratis.

Du kan også oprette et prøvemedlemskab til Xbox Live Gold, når du opretter en ny konto online. Sådan gør du:

1. Når du har oprettet en Microsoft-konto, skal du logge på abonnementssiden.
  2. Vælg Gold – 1 måneds GRATIS prøvetid, og klik derefter på Næste.
  3. Klik på Tilføj et kreditkort.
Vigtigt! Selvom Xbox Live Gold-prøvemedlemskabet på en måned er gratis, skal du oplyse din betalingsmåde, da medlemskabet fornys til et Xbox Live Gold-abonnement, medmindre du opsiger det. Du skal føje en betalingsmåde, f.eks. et kreditkort eller PayPal, til din konto. Hvis du ikke vil beholde dit medlemskab efter den gratis prøveperiode, skal du annullere automatisk fornyelse for at annullere dit medlemskab. Se "Sådan kan du annullere dit Xbox Live Gold-medlemskab" nedenfor.
  1. Angiv dine faktureringsoplysninger, og klik derefter på Næste.
  2. Følg instruktionerne for at fuldføre tilmeldingen.

Bemærk!

• Prøvemedlemskabet til Xbox Live Gold er knyttet til et enkelt gamertag.
  • Der kan kun benyttes tre prøvemedlemskaber for hver konsol. Når en bruger har oprettet tre prøveabonnementer på sin konsol, modtager brugeren ikke længere en meddelelse, som giver mulighed for at oprette et Xbox Live Gold-prøveabonnement.
  • Sørg for, at du har angivet korrekt land/område i dine faktureringsoplysninger, når du tilmelder dig tilbuddet.

Vigtigt! Efter den gratis prøveperiode bliver medlemskabet automatisk fornyet til et betalingsabonnement, der som standard bliver fornyet hver måned. Det betalte abonnement fornys med den betalingsmåde, du har knyttet til din konto. Hvis du ikke vil forny det gratis medlemskab, skal du slå automatisk fornyelse fra. Se "Sådan kan du annullere dit Xbox Live Gold-medlemskab" nedenfor.

1-måneds gratis prøvemedlemskaber til Xbox Live Gold

Hvis du allerede har en Xbox Live-konto og ikke har et aktivt, betalt Xbox Live Gold-medlemskab, kan du få et gratis prøvemedlemskab til Xbox Live Gold på 1 måned.

Bemærk!

• Dette er et gratis 1-måneds prøvemedlemskab, der konverteres til et abonnement og fornys hver måned efter den første (gratis) måned.
  • Dette gratis prøvemedlemskab er kun tilgængeligt for de kunder, som ikke har et aktivt, betalt medlemskab, og som ikke tidligere har haft et prøvemedlemskab.
  • Hvis du vil oprette dette gratis prøvemedlemskab, skal du føje en betalingsmåde til din konto, f.eks. et kreditkort eller PayPal.

Sådan kan du se, om du er berettiget til et gratis prøvemedlemskab på 1 måned:

1. Log på siden Abonnementer.
  2. Hvis du kan oprette et gratis prøvemedlemskab, vises Gold – 1 måneds gratis prøvetid som en abonnementsmulighed. Vælg Gold – 1 måneds GRATIS prøvetid, og klik derefter på Næste.
  3. Hvis du bliver bedt om det, skal du føje en betalingsmåde til din konto. Hvis du allerede har gemt en betalingsmåde, kan du bruge den.
  4. Følg instruktionerne for at fuldføre tilmeldingen.

Vigtigt! Efter den første (gratis) måned bliver medlemskabet automatisk fornyet til et betalingsabonnement, der som standard bliver fornyet hver måned. Det betalte abonnement fornys med den betalingsmåde, du har knyttet til din konto. Hvis du ikke vil forny det gratis medlemskab, skal du slå automatisk fornyelse fra. Se "Sådan kan du annullere dit Xbox Live Gold-medlemskab" nedenfor.

Forudbetalte koder til Xbox Live Gold-prøvemedlemskaber

Nogle pakker med spil eller konsoller indeholder en forudbetalt kode til et Xbox Live Gold-prøvemedlemskab. Prøvemedlemskabet til Xbox Live Gold starter, når du har aktiveret den forudbetalte kode.

Der gælder følgende begrænsninger for koder til Xbox Live-prøvemedlemskaber:

• Hvis du allerede har et betalt Xbox Live Gold-abonnement, kan du ikke indløse en forudbetalt kode og få forlænget abonnementsperioden. Du kan dog indløse den forudbetalte kode, når dit nuværende abonnement udløber.
  • Forudbetalte koder findes kun i udvalgte spil og pakker.
  • Du kan ikke få adgang til Games with Gold med denne type medlemskab.
  • Du kan ikke "samle" eller kombinere forudbetalte koder. Det betyder, at du ikke kan starte en ny prøveperiode, før den aktuelle prøveperiode er afsluttet. Men du kan når som helst købe et nyt Xbox Live Gold-abonnement og aktivere medlemskabet i løbet af prøveperioden.
  • Hvis du ikke har et betalt Xbox Live Gold-abonnement, kan du bruge et ubegrænset antal forudbetalte koder til separate Xbox Live Gold-prøvemedlemskaber. Da du ikke kan kombinere forudbetalte koder, skal du vente, indtil din aktuelle prøveperiode er afsluttet, før du starter en ny prøveperiode.

Sådan kan du opsige et Xbox Live Gold-abonnement

1. Log på din Microsoft-konto.
  2. Klik på Abonnementer.
  3. Find dit prøveabonnement.
  4. Klik på Annuller automatisk betaling.
  5. Klik på Fortsæt.

Du kan finde flere oplysninger i Sådan kan du annullere dit Xbox Live Gold-abonnement.

Hvis fejl 8C210007 vises, når du tilmelder dig et Xbox Live Gold-prøvemedlemskab

Hvis du får vist denne fejlkode, betyder det, at der er et problem med Xbox Live, eller at faktureringsoplysningerne for din konto er forkerte.

Du kan løse problemet ved først at se efter meddelelser om Xbox Live-service på siden Xbox Live-status. Eller se, om der vises en meddelelse om service på Xbox Live øverst på denne side. Hvis der vises en meddelelse om service på tjenesten, skal du vente og derefter prøve igen.

Du kan finde flere trin til fejlfinding ved at gå til Fejl 8C210007 vises, når du tilmelder dig et gratis Xbox Live Gold-prøvemedlemskab.