Prøvemedlemskaber til Xbox Live Gold

Oversigt

Med et prøvemedlemskab til Xbox Live Gold får du midlertidig adgang til funktionerne på Xbox Live, herunder multiplayerspil online.

I denne artikel beskrives de tilgængelige prøvemedlemskaber til Xbox Live Gold.

Emner

Nye konti

Når du konfigurerer en Xbox One- eller Xbox 360-konsol og opretter en ny konto, får du et medlemskab, der giver dig adgang til de gratis Xbox Live-funktioner, hvis du har en bredbåndsforbindelse til internettet. Når du har oprettet en konto, kan du opgradere til et Xbox Live Gold-medlemskab. Hvis du ikke opgraderer, kan du få et gratis prøvemedlemskab til Xbox Live Gold.

Dette Xbox Live Gold-prøvemedlemskab er knyttet til et enkelt gamertag, og det kan ikke føjes til et eksisterende medlemskab. For hver konsol kan der benyttes tre prøvemedlemskaber, og denne begrænsning kan ikke nulstilles. Når en bruger har oprettet tre prøveabonnementer, modtager brugeren ikke længere en meddelelse, som giver mulighed for at oprette et Xbox Live Gold-prøveabonnement.

Hvis du vil bruge Xbox Live Gold-prøvemedlemskabet, skal du føje en betalingsmetode til din konto.

Vigtigt Efter den gratis prøveperiode bliver medlemskabet automatisk fornyet til et betalingsmedlemskab, der som standard bliver fornyet hver måned. Den betalingsmetode, du føjede til din konto, bruges til at betale for fornyelsen af medlemskabet. Hvis du ikke vil have fornyet medlemskabet, skal du slå automatisk fornyelse fra. Du kan finde flere oplysninger i Opsig dit (betalte) Xbox Live Gold-medlemskab.

1-måneds gratis prøvemedlemskaber til Xbox Live Gold

Hvis du allerede har en Xbox Live-konto, og ikke har et aktivt Xbox Live Gold-medlemskab, kan du få et gratis prøvemedlemskab til Xbox Live Gold på 1 måned. Dette 1-måneds medlemskab bliver fornyet hver måned efter den første (gratis) måned. Disse medlemskaber er kun tilgængelige for kunder, som ikke har et aktivt medlemskab, og denne type medlemskab kan ikke kombineres med et eksisterende medlemskab. Du skal angive en gyldig betalingsmetode for at gennemføre købet.

Vigtigt Efter den første (gratis) måned bliver medlemskabet automatisk fornyet til et betalingsmedlemskab, der som standard bliver fornyet hver måned. Den betalingsmetode, du føjede til din konto, bruges til at betale for fornyelsen af medlemskabet. Hvis du ikke vil have fornyet medlemskabet, skal du slå automatisk fornyelse fra.

Forudbetalte koder til Xbox Live Gold-prøvemedlemskaber

Nogle pakker med spil eller konsoller indeholder en forudbetalt kode til et Xbox Live Gold-prøvemedlemskab. Prøvemedlemskabet til Xbox Live Gold starter, når du har aktiveret den forudbetalte kode.

Der gælder følgende begrænsninger for koder til Xbox Live-prøvemedlemskaber:

• Hvis du allerede har et Xbox Live Gold-medlemskab, kan du ikke indløse koden og få forlænget medlemskabsperioden. Du kan først indløse koden, når dit nuværende abonnement udløber.
  • Koder til prøvemedlemskaber findes kun i udvalgte spil og pakker.
  • Du kan ikke "samle" eller kombinere kort med prøvemedlemskabskoder. Du kan ikke starte en ny prøveperiode, før den aktuelle prøveperiode er afsluttet. Men du kan købe et nyt Xbox Live Gold-medlemskab og aktivere medlemskabet når som helst i prøveperioden.
  • Et medlem med en gratis konto kan bruge et ubegrænset antal koder til separate Xbox Live Gold-prøvemedlemskaber. Da du ikke kan kombinere koder, skal du vente, indtil din aktuelle prøveperiode er afsluttet, før du starter en ny prøveperiode.