Prøvemedlemskab til Xbox Live Gold

Oversigt

Et prøvemedlemskab til Xbox Live Gold giver dig midlertidigt adgang til funktionerne på Xbox Live, herunder multiplayerspil online.

Når du konfigurerer en Xbox One- eller Xbox 360-konsol, opretter du en konto og et gratis medlemskab, som giver dig adgang til de gratis funktioner på Xbox Live, hvis du har en bredbåndsforbindelse til internettet. Når du har oprettet en konto, kan du opgradere til et Xbox Live Gold-medlemskab. Hvis du ikke opgraderer, kan du få et gratis prøvemedlemskab til Xbox Live Gold.

Dette Xbox Live Gold-prøvemedlemskab er knyttet til et enkelt gamertag, og det kan ikke føjes til et eksisterende medlemskab. For hver konsol kan der benyttes tre prøvemedlemskaber, og denne begrænsning kan ikke nulstilles. Når en bruger har oprettet tre prøveabonnementer, modtager brugeren ikke længere en meddelelse, som giver mulighed for at oprette et Xbox Live Gold-prøveabonnement.

Hvis du vil bruge Xbox Live Gold-prøvemedlemskabet, skal du føje en betalingsmetode til din konto.

Efter prøveperioden bliver Xbox Live Gold-prøvemedlemskabet automatisk fornyet til et betalingsmedlemskab, der som standard bliver fornyet hver måned. Den betalingsmetode, du tilføjede, bruges til at betale for fornyelsen af medlemskabet.

Du kan finde oplysninger om fornyelse af medlemskab i Få at vide, hvordan du slår automatisk fornyelse til for dit Xbox Live Gold-medlemskab. Du kan få at vide, hvordan du slår automatisk fornyelse fra, i Opsig dit Xbox Live Gold-medlemskab (betalt).