Prøvemedlemskaber til Xbox Live Gold

Oversigt

Med et prøvemedlemskab til Xbox Live Gold får du midlertidig adgang til funktionerne på Xbox Live, herunder multiplayerspil online.

I denne artikel beskrives de tilgængelige prøvemedlemskaber til Xbox Live Gold.

Emner

Nye konti

Når du konfigurerer en Xbox One- eller Xbox 360-konsol og opretter en ny konto, bliver du tilbudt et prøvemedlemskab til Xbox Live Gold. Dette medlemskab giver dig adgang til gratis Xbox Live-funktioner, hvis du har en bredbåndsforbindelse til internettet. Når du har oprettet en konto, kan du opgradere til et Xbox Live Gold-medlemskab. Hvis du ikke opgraderer, kan du få et gratis prøvemedlemskab til Xbox Live Gold.

Du kan også oprette et prøvemedlemskab til Xbox Live Gold, når du opretter en ny konto online. Sådan gør du:

1. Når du har oprettet en Microsoft-konto, skal du logge på abonnementssiden.
  2. Vælg Gold – 1 måneds GRATIS prøvetid, og klik derefter på Næste.
  3. Klik på Tilføj et kreditkort.
  4. Angiv dine faktureringsoplysninger, og klik derefter på Næste.
  5. Følg instruktionerne for at fuldføre tilmeldingen.

Dette Xbox Live Gold-prøvemedlemskab er knyttet til et enkelt gamertag, og det kan ikke føjes til et eksisterende medlemskab. For hver konsol kan der benyttes tre prøvemedlemskaber, og denne begrænsning kan ikke nulstilles. Når en bruger har oprettet tre prøveabonnementer på sin konsol, modtager brugeren ikke længere en meddelelse, som giver mulighed for at oprette et Xbox Live Gold-prøveabonnement.

Hvis du vil oprette Xbox Live Gold-prøvemedlemskabet, skal du føje en betalingsmåde til din konto.

Vigtigt Efter den gratis prøveperiode bliver medlemskabet automatisk fornyet til et betalingsmedlemskab, der som standard bliver fornyet hver måned. Den betalingsmetode, du føjede til din konto, bruges til at betale for fornyelsen af medlemskabet. Hvis du ikke vil have fornyet medlemskabet, skal du slå automatisk fornyelse fra.

Sådan slår du automatisk fornyelse fra for dit prøvemedlemskab:

1. Log på Xbox Live-webstedet med din Microsoft-konto.
  2. Klik på Min konto, når du er logget på.
  3. Klik på Abonnementer.
  4. Find dit prøveabonnement.
  5. Klik på Annuller automatisk betaling.
  6. Klik på Fortsæt.

Du kan finde flere oplysninger i Opsig dit (betalte) Xbox Live Gold-medlemskab.

1-måneds gratis prøvemedlemskaber til Xbox Live Gold

Hvis du allerede har en Xbox Live-konto, og ikke har et aktivt Xbox Live Gold-medlemskab, kan du få et gratis prøvemedlemskab til Xbox Live Gold på 1 måned. Dette 1-måneds medlemskab bliver fornyet hver måned efter den første (gratis) måned. Disse medlemskaber er kun tilgængelige for kunder, som ikke har et aktivt medlemskab, og som ikke tidligere har haft et prøvemedlemskab. Denne type medlemskab kan ikke føjes til et eksisterende medlemskab. Du skal angive en gyldig betalingsmåde for at gennemføre købet.

Sådan kan du se, om du er berettiget til et gratis prøvemedlemskab på 1 måned

1. Log på siden Abonnementer.
  2. Hvis du kan oprette et gratis prøvemedlemskab, vises Gold – 1 måneds gratis prøvetid som en abonnementsmulighed. Vælg Gold – 1 måneds GRATIS prøvetid, og klik derefter på Næste.
  3. Hvis du bliver bedt om det, skal du føje et kreditkort til din konto. Hvis du allerede har gemt en betalingsmåde, kan du bruge den.
  4. Følg instruktionerne for at fuldføre tilmeldingen.

Vigtigt Efter den første (gratis) måned bliver medlemskabet automatisk fornyet til et betalingsmedlemskab, der som standard bliver fornyet hver måned. Den betalingsmetode, du føjede til din konto, bruges til at betale for fornyelsen af medlemskabet. Hvis du ikke vil have fornyet medlemskabet, skal du slå automatisk fornyelse fra.

Sådan slår du automatisk fornyelse fra for dit prøvemedlemskab:

1. Log på Xbox Live-webstedet med din Microsoft-konto.
  2. Klik på Min konto, når du er logget på.
  3. Klik på Abonnementer.
  4. Find dit prøveabonnement.
  5. Klik på Annuller automatisk betaling.
  6. Klik på Fortsæt.

Forudbetalte koder til Xbox Live Gold-prøvemedlemskaber

Nogle pakker med spil eller konsoller indeholder en forudbetalt kode til et Xbox Live Gold-prøvemedlemskab. Prøvemedlemskabet til Xbox Live Gold starter, når du har aktiveret den forudbetalte kode.

Der gælder følgende begrænsninger for koder til Xbox Live-prøvemedlemskaber:

• Hvis du allerede har et Xbox Live Gold-medlemskab, kan du ikke indløse koden og få forlænget medlemskabsperioden. Du kan først indløse koden, når dit nuværende abonnement udløber.
  • Koder til prøvemedlemskaber findes kun i udvalgte spil og pakker.
  • Du kan ikke "samle" eller kombinere kort med prøvemedlemskabskoder. Du kan ikke starte en ny prøveperiode, før den aktuelle prøveperiode er afsluttet. Men du kan købe et nyt Xbox Live Gold-medlemskab og aktivere medlemskabet når som helst i prøveperioden.
  • Et medlem med en gratis konto kan bruge et ubegrænset antal koder til separate Xbox Live Gold-prøvemedlemskaber. Da du ikke kan kombinere koder, skal du vente, indtil din aktuelle prøveperiode er afsluttet, før du starter en ny prøveperiode.