Opsig dit Xbox Music Pass

Opsig dit Xbox Music Pass straks

Hvis du vil opsige dit Xbox Music Pass med det samme, skal du kontakte Xbox Support ved at klikke på linket "Kontakt os" nederst på denne side. Hvis du opsiger med det samme, mister du adgang til Xbox Music-tjenesten i den resterende del af din betalte abonnementsperiode.

Deaktiver automatisk fornyelse for at opsige dit Xbox Music Pass ved slutningen af den aktuelle aftale ved at følge trinene nedenfor.

Opsig dit Xbox Music Pass-abonnement ved udløb af den aktuelle aftale

Når automatisk fornyelse er deaktiveret, fornyes dit medlemskab ikke ved udgangen af abonnementsperioden. Sådan slår du automatisk fornyelse fra:

1. Log på Xbox Live fra en browser ved brug af din Microsoft-konto fra enhver xbox.com-side (som denne).

picture
Bemærk! Sørg for at logge på med den Microsoft-konto, der er tilknyttet den Xbox Live-konto, du vil administrere. Hvis du ikke kan huske din Microsoft-konto (mailadresse og adgangskode), kan du se Find din Microsoft-konto.
    1. Klik på Min konto, når du er logget på.
    picture
    1. Klik på Hent mere musik under Xbox Music Pass på siden Min konto.
    picture
    1. Klik på Skift under Automatisk fornyelse (medmindre Automatisk fornyelse allerede er deaktiveret).
    picture

Følgende Microsoft-kontoside vises:

picture
    1. Følg anvisningerne på Microsoft-kontosiden:
      1. Log på med den Microsoft-adgangskode (mailadresse og adgangskode), der er knyttet til din Xbox Live-konto. Du skulle få en mail fra "Microsoft-kontoteamet", der ser nogenlunde sådan ud:
    picture
      1. Kopiér koden fra linjen "Her er din kode".
      2. Indsæt koden på Microsoft-kontosiden i feltet Kode, og klik derefter på Send.
    picture
    1. Siden Skift indstillinger: Automatisk fornyelse vises. Klik på Fra på denne side.
    picture
    1. Derefter får du vist siden Annuller automatisk betaling med en besked om, at dit Xbox Music Pass ophører. Klik på Fortsæt nederst på denne side.
    picture

Automatisk fornyelse for dit Xbox Music Pass er nu deaktiveret: Klik på Gå til din Xbox-konto, eller klik på Log af.

picture

Bemærk! Hvis du oplever problemer med denne procedure, skal du kontakte Xbox Support ved at klikke på linket "Kontakt os" nederst på denne side.