Ved brug af dette site godkendes brug af cookies til analyse, personalisering af indhold og annoncer.
Del denne side

Del eller fjern Kinect-fotos og -videoer

Oversigt

Nogle Kinect-spil kan tage fotos og optage videoer af dig og dine venner, mens I spiller. Du kan derefter uploade disse fotos og videoer til websteder og tjenester, f.eks. KinectShare.com, hvor de kan downloades, udskrives og deles med dine venner og familie på sociale netværkssteder som Facebook.

Gå til KinectShare for at finde spil, hvor det er muligt at tage billeder inde fra spillet.

Løsninger

Skift indstillinger for beskyttelse af personlige oplysninger for at tillade Kinect-deling

Hvis du vil uploade dine fotos og videoer til websteder og tjenester som KinectShare.com, skal du have valgt indstillingen Allowed under Kinect Sharing på konsollen. Denne indstilling er en del af konsollens indstillinger for onlinesikkerhed.

Sådan ændrer du indstillinger for Kinect-deling:

  1. Log på konsollen med dit Xbox Live-gamertag.
  2. Gå til Settings, og vælg derefter Privacy.
  3. Vælg Change Settings.
  4. Vælg Customize.
  5. Vælg Kinect Sharing.
  6. Vælg Allowed eller Blocked:

    Allowed: Du kan uploade og dele fotos og videoer ved hjælp af websteder og tjenester som KinectShare.com. Brug din Microsoft-konto til at logge på KinectShare.com, og få vist dine fotos og videoer. Få mere at vide om KinectShare.com.

    Blocked: Fotos og videoer kan ikke uploades og deles på websteder eller tjenester til fotodeling.

  7. Tryk på B på controlleren.
  8. Vælg Save and Exit.

Når du har udført disse trin for hver person i din familie, kan du uploade dine billeder og videoer direkte fra dit Kinect-spil.

Når du har delt fra spillet, skal du gå til KinectShare.com og logge på med den Microsoft-konto, der er knyttet til din Xbox Live-konto.

Bemærk!

  • Hvis du ændrer en indstilling på en barnekonto, bliver du bedt om at angive Microsoft-kontooplysningerne for den tilknyttede voksenkonto.
  • Deling er kun tilgængelig i dit spil, når alle de spillere, der er logget på, har Kinect-deling indstillet til Allowed.

Sådan sletter du fotos og videoer fra dit spil eller fra KinectShare.com

De fleste Kinect-spil gemmer ikke automatisk dine fotos eller videoer. Hvis du ikke uploader dem med det samme fra spillet, går de tabt. Hvis dit spil gemmer billeder og videoer, kan du i spillets manual og menuer få anvisninger til, hvordan du uploader og deler eller sletter dem.

Samtlige fotos og videoer, der uploades til KinectShare.com, slettes automatisk efter 14 dage. Du kan også til enhver tid selv slette fotos og videoer fra webstedet. Du skal bare gå ind på KinectShare.com og logge på med din Microsoft-konto. Herefter kan du slette fotos og videoer. De offentliggøres aldrig, medmindre du vælger at dele dem ved hjælp af KinectShare.com.

Var denne artikel nyttig?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Del eller fjern Kinect-fotos og -videoer", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?

Del denne side