Få mere at vide om Xbox 360-tilbehør

Xbox 360-videospilsystemet understøtter mange slags tilbehør. Andre virksomheder end Microsoft fremstiller eller distribuerer nogle af disse enheder. Microsoft omtaler disse virksomheder som tredjepartsproducenter eller -udgivere. Hvis du bruger tredjepartstilbehør, skal du sikre dig, at du kun bruger produkter med Xbox-licens.

Produkter med Xbox-licens har et af følgende officielle logoer på emballagen

• Produkter til Xbox 360, der er produceret af "førstepart" (dvs. Microsoft), har følgende logo på emballagen:
picture
  • Produkter til Xbox 360, der er produceret af tredjeparter, har følgende logo på emballagen:
picture

Hvis et produkt ikke har ét af disse logoer, er det ikke blevet testet eller godkendt til brug med Xbox 360-videospilsystemet. Microsoft kan ikke garantere kvaliteten af produkter uden licens og kan heller ikke garantere, at disse produkter er kompatible med Xbox 360-videospilsystemet.

Bemærk! Hvis du bruger produkter uden licens på dit Xbox 360-system, kan garantien bortfalde.

Kinect-sensor, controllere, hovedtelefoner mm.

Få mere at vide om Xbox 360-tilbehør.

Bemærkninger

Tilbehør til Xbox 360-konsollen

Xbox 360 Kinect-sensor

Kinect gør spil og underholdning levende på helt nye og fantastiske måder – uden en controller. Du kan styre film og musik ved hjælp af et vink med hånden eller med din stemme.

Xbox 360-controllere (trådløse og med kabel)

Xbox 360-hovedtelefoner (trådløse og med kabel)

picture
picture
picture

Lagerenheder til Xbox 360

picture
picture
picture

Overførselskabel til Xbox 360-harddisk

Uanset om du har købt en ny Xbox 360-konsol, eller om du opdaterer harddisken i din nuværende Xbox 360-konsol, kan du overføre alt (spil, videoer, musik, gemte spil, gamertags og selv dine gennemførelser) til din nye disk med dit overførselskabel til Xbox 360-harddisken.

Xbox 360-strømforsyning

Du kan finde fremgangsmåder til fejlfinding af Xbox 360-strømforsyningen under Kontrollér Xbox 360-strømforsyningen.

Hvis disse fejlfindingstrin ikke løser problemet, skal strømforsyningen udskiftes. Du kan bestille via vores Xbox Online Service Center. Du skal registrere konsollen for at få en ny strømforsyning på garantien (garantien til strømforsyningen er den samme som til konsollen).

Xbox 360 Chatpad

Med Xbox 360 Chatpad kan du chatte, mens du spiller, sende sms-beskeder, indløse koder på Xbox LIVE – ja, du kan endda kommunikere med venner på Facebook og følge med i, hvad der sker på Twitter – lige så hurtigt, som du kan flytte fingrene.

Xbox 360 Media Fjernbetjeninger

Med en Xbox 360 Media Fjernbetjening kan du styre dit tv og afspilningen af dvd'er og cd'er via Xbox 360, Windows Media Center og Xbox Dashboard.

Media Fjernbetjening (Ny)
picture
picture

Xbox 360 Big Button Pad-controller

Xbox 360 Big Button Pad-controlleren kombinerer trådløs frihed, enkelthed og komfort. Det er en spilcontroller, der er sjov at bruge, og som kan anvendes med én hånd.

Xbox 360 Wireless Speed Wheel

picture

Med et Xbox 360 Wireless Speed Wheel kan du opleve realistisk, præcis styring og føle hvert et bump på vejen ved hjælp af vibrerende feedback.

Xbox 360 Trådløs Mikrofon

Xbox 360 Trådløs Mikrofon er kun beregnet til brug med Xbox 360-konsollen.

Trådløs Xbox 360-netværksadapter

En trådløs netværksadapter til Xbox 360 kan bruges til at oprette forbindelse fra den originale Xbox 360-konsol til dit trådløse netværk. Der er indbygget Wi-Fi i Xbox 360 S-konsollen.

Xbox LIVE Vision-kamera

Med Xbox LIVE Vision-kameraet kan du bruge videochat, vedhæfte billeder til meddelelser og føje billeder til din profil.

Frontplade til den originale Xbox 360

Frontpladen er et plastikcover, der sidder fast på forsiden af Xbox 360-konsollen. Du kan give din Xbox 360-konsol et personligt præg ved at erstatte standardfrontpladen med en brugerdefineret frontplade. Du kan finde flere oplysninger i Frontplade til den originale Xbox 360-konsol.

Kontakt Xbox Support

Hvis oplysningerne i denne artikel ikke løste problemet, kan du kontakte Xbox Support. Se Hjælp-afsnittet nederst på denne side for at få oplysninger om, hvordan du gør dette.