Tilføj eller fjern en Xbox 360-harddisk

Oversigt

Få at vide, hvordan du tilføjer en Xbox 360-harddisk på eller fjerner en Xbox-harddisk fra Xbox 360-konsollen.

Sådan gør du

Xbox 360 E-konsol

Xbox 360 E 250 GB-konsollen har en intern harddisk, der kan fjernes og udskiftes. Xbox 360 E 4 GB-konsollen har en intern flashhukommelse, der ikke kan fjernes. Du kan købe en intern harddisk til Xbox 360 E 4 GB-konsollen separat.

Isæt en harddisk i Xbox 360 E-konsollen

1. Sluk for konsollen.
  2. Placer konsollen vandret.
  3. Find harddiskens coverudløser i højre side tæt på bagsiden af konsollen.
  4. Skub udløseren diagonalt (nedad og mod forsiden af konsollen), og træk samtidig harddiskdøren op.
En tegning af en hånd, der åbner coveret til harddisken i en Xbox 360 E-konsol
  1. Sæt harddisken tilbage på plads, og tryk på den, indtil du hører et klik.
En tegning af en hånd, der indsætter en harddisk på harddiskpladsen i en Xbox 360 E-konsol
  1. Sæt coveret til harddisken på igen.
  2. Tænd for konsollen.

Fjern harddisken fra en Xbox 360 E-konsol

1. Sluk for konsollen.
  2. Placer konsollen vandret.
  3. Find udløseren til harddiskens cover på konsollens højre side. Den sidder i nærheden af konsollens bagside.
  4. Skub udløseren diagonalt (nedad og mod forsiden af konsollen), og træk samtidig harddiskdøren op.
En hånd åbner coveret til harddisken i en Xbox 360 E-konsol
  1. Træk i tappen for at fjerne harddisken.
En hånd trækker i stroppen på en Xbox 360-harddisk for at fjerne den fra harddiskpladsen i en Xbox 360 E-konsol
  1. Sæt coveret til harddisken på, før du tænder konsollen igen.

Xbox 360 S-konsollen

Xbox 360 S 250 GB-konsollen har en intern harddisk, der kan fjernes og udskiftes. Xbox 360 S 4 GB-konsollen har en intern flashhukommelse, der ikke kan fjernes. Den interne harddisk kan købes separat.

Isæt en harddisk i Xbox 360 S-konsollen

1. Sluk for konsollen.
  2. Placer konsollen vandret.
  3. Find harddiskens coverudløser i højre side tæt på bagsiden af konsollen.
  4. Skub udløseren mod forsiden af konsollen, og træk i harddiskdøren for at åbne den.
En hånd åbner coveret til harddisken i en Xbox 360 S-konsol
  1. Sæt harddisken tilbage på plads, og tryk på den, indtil du hører et klik.
En hånd indsætter en harddisk på harddiskpladsen i en Xbox 360 S-konsol
  1. Sæt coveret til harddisken på igen.
  2. Tænd for konsollen.

Fjern harddisken fra en Xbox 360 S-konsol

1. Sluk for konsollen.
  2. Placer konsollen vandret.
  3. Find coverudløseren til harddisken på konsollens højre side. Den sidder i nærheden af konsollens bagside.
  4. Skub udløseren mod forsiden af konsollen, og træk i harddiskdøren for at åbne den.
En hånd åbner coveret til harddisken i en Xbox 360 S-konsol
  1. Træk i tappen for at fjerne harddisken.
En hånd trækker i stroppen på en Xbox 360-harddisk for at fjerne den fra harddiskpladsen i en Xbox 360 S-konsol
  1. Sæt coveret til harddisken på, før du tænder konsollen igen.

Den oprindelige Xbox 360-konsol

Bemærk! Når du håndterer Xbox 360-harddisken, skal du undgå at røre harddiskens baykontakter eller harddiskstikket med dine fingre eller metalgenstande.

Tilslut en harddisk til den originale Xbox 360-konsol
  1. Sluk for konsollen.
  2. Placer harddiskens bagside mod bagsiden af harddiskbay'en.

Bemærk! Hvis konsollen ikke tidligere har haft en harddisk, skal du fjerne harddiskbaycoveret, før du tilslutter harddisken.

En oprindelig Xbox 360-konsol med en harddisk, der er placeret, så den kan klikkes på plads
  1. Tryk på forsiden af harddisken, indtil harddisken går på plads med et klik.
En tegning viser, hvordan du sætter harddisken i en oprindelig Xbox 360-konsol.

Fjern harddisken fra den originale Xbox 360-konsol

1. Sluk for konsollen.
  2. Find harddisken øverst på konsollen (eller i venstre side, afhængigt af hvordan konsollen vender).

Bemærk! Ikke alle Xbox 360-konsoller har en harddisk.

En pil peger på harddisken i en oprindelig Xbox 360-konsol.
  1. Tryk på udløserknappen på harddisken.
En pil peger på udløserknappen til harddisken på en oprindelig Xbox 360-konsol.
  1. Løft harddisken væk fra konsollen.

Kontrollér, at konsollen genkender harddisken

Kontrollér, at konsollen genkender harddisken, når du har tilsluttet den. Sådan gør du:

1. Tryk på Guide-knappen  på din controller, gå til Settings, og vælg System Settings.
  2. Vælg Storage eller Memory.
  3. Kontrollér, at Hard Drive vises på listen over lagerenheder. Hvis ikke, kan du prøve at fjerne harddisken fra konsollen og derefter sætte den i igen.