Brug lydtuneren på Kinect-sensoren til din Xbox 360

Oversigt

Kinect-lydtuneren på Xbox 360 kan finde og løse problemer med lyden. Kør tuneren, hvis du har flyttet din Kinect eller har tilføjet højttalere, eller hvis du oplever et eller flere af følgende problemer:

• Kinect har problemer med at høre dine talekommandoer.
  • Du kan ikke høres, når du chatter.
  • Kinect reagerer på forkerte talekommandoer.

Du kan også slå chatmikrofonen på Kinect-sensoren til og fra på Kinect-lydtuneren.

Start Kinect-lydtuneren

1. Tryk på Guide-knappen på controlleren.
  2. Gå til Settings, og vælg derefter Kinect Tuner.
  3. Vælg Audio.

Brug Kinect-lydtuneren

Kinect-lydtuneren tester baggrundsstøj, højttalerlydstyrke, mikrofonkalibrering, og om Kinect kan høre dig i dit spilmiljø. Du kan også slå chatmikrofonen til og fra på Kinect-lydtuneren. Nedenfor finder du en beskrivelse af disse funktioner samt forslag til, hvordan du løser eventuelle problemer, som Kinect-tuneren registrerer.

Baggrundsstøj

I denne test registrerer Kinect mængden af baggrundsstøj. Hvis der er for meget baggrundsstøj, kan du prøve følgende:

• Skru ned for alle andre lydenheder.
  • Bed personerne i rummet om at være stille.
  • Flyt Kinect'en væk fra vibrationskilder, f.eks. computere, dvd-afspillere, højttalere og spillesystemer.
  • Flyt Kinect væk fra støjkilder, f.eks. åbne vinduer, ventilatorer og luftkanaler.

Højttalerlydstyrke

I denne test afspiller Kinect en lyd og lytter til højttalerne. Hvis højttalerlydstyrken er for lav, skal du skrue op for lydstyrken og prøve igen.

Kalibrering af mikrofonen

I denne test måler Kinect den lyd, der registreres af mikrofonen, fra højttalerne enkeltvis og i kombination. Denne test gør det muligt for Kinect at lytte til dig og ignorere lyden fra spil og videoer.

1. Fjern al baggrundsstøj.
  2. Indstil lydstyrken til det højeste niveau, du normalt bruger, når du spiller eller ser tv.
  3. Stå eller sid på det samme sted, som når du spiller eller ser tv.
  4. Vær stille, og lyt efter to toner, som afspilles.
  5. Hvis lydstyrken er for lav, skal du skrue op for lydstyrken og prøve igen.

Stemmeniveauer

I denne test kontrollerer Kinect, om du kan høres. Hvis du taler for lavt, kan du prøve følgende:

• Vælg Begin Speaking, og gentag teksten med en klar og tydelig stemme.
  • Ryk tættere på Kinect.

Chatmikrofon

Vælg, om du vil bruge Kinect som en chatmikrofon.