Log på automatisk med Kinect

Lær Kinect at genkende dig

Opret et Kinect-id

Du kan lære Kinect at genkende dit ansigt og automatisk logge dig på din profil med Kinect-id.

Sådan opretter du et Kinect-id
  1. Gå til Settings, og vælg derefter Kinect.
  2. Vælg Kinect ID Setup.
  3. Følg vejledningen på skærmbilledet for at konfigurere dit Kinect-id, så Kinect kan genkende dig.

Du bliver bedt om at holde forskellige stillinger, mens sensoren lærer at identificere dig.

1. Gå til den grønne firkant. Hvis du ikke kan nå firkanten, skal du vente, indtil den ændres, og derefter gå til den næste.

Når dit Kinect-id er oprettet, behøver du kun at se på sensoren i nogle få sekunder, før Kinect logger dig på din profil.

Tip!
  • Kør opsætningen af Kinect-id'et under forskellige lysforhold for at forbedre nøjagtigheden af Kinect-id'et. Kinect-id'et husker dine tidligere sessioner og forbedrer genkendelsen, hver gang det køres.
  • Kinect kan identificere op til fire forskellige spillere på én gang med Kinect-id.

Rediger eller fjern dit Kinect-id

1. Gå til Settings, og vælg derefter Kinect.
  2. Vælg Kinect ID Setup.
  3. Vælg din profil.
  1. Vælg at opdatere eller fjerne dit Kinect-id.

Virker dit Kinect-id ikke?

Hvis Kinect-sensoren ikke kan genkende dig…

• Kontrollér, at konsollens software er opdateret. Log på ved hjælp af et Xbox Live-gamertag. Hvis der er en opdatering til konsollen, skal du vælge Yes for at opdatere konsolsoftwaren.
  • Sørg for, at der er en god belysning, og at du placerer Kinect-sensoren, så sensoren kan se dit ansigt.

Dit ansigt skal kunne ses tydeligt af Kinect

• Sørg for, at der er lys på dit ansigt forfra og ingen skygger eller baggrundsbelysning.
  • Undgå at skjule dine ansigtstræk med solbriller, en hætte eller en hat.

Kinect skal kunne se hele din krop

• Anbring sensoren mellem 0,6 og 1,8 meter fra gulvet.
  • Placer sensoren midt over dit tv, og anbring den, så den vender direkte mod dig.
  • Stå mindst 1,8 meter fra sensoren.
  • Hvis du skifter frisure eller ændrer dit skæg, skal du oprette dit Kinect-id igen.
  • Rengør linserne på Kinect-sensoren.

Hvis ingen af disse forslag kan bruges, kan du prøve at oprette dit Kinect-id igen.

Kan du ikke logge på Xbox Live med Kinect?

Hvis du har en adgangskode på din Xbox Live-konto, skal du angive din adgangskode via Xbox Dashboard.

Relaterede problemer