Konfigurer og brug Xbox Live Vision-kameraet på Xbox 360

Oversigt

En tegning af et Xbox Live Vision-kamera

Tilslut et Xbox Live Vision-kamera til din Xbox 360-konsol for at bruge videochat, vedhæfte billeder til meddelelser og føje billeder til din profil.

Du kan bruge videochat med Vision-kameraet eller en Kinect-sensor og et Xbox Live-medlemskab.

Konfigurer Xbox Live Vision-kameraet

Hvis du vil konfigurere Vision-kameraet, skal du slutte det til Xbox-konsollen og angive indstillingerne for onlinesikkerhed og beskyttelse af personlige oplysninger.

Sådan tilslutter du Vision-kameraet til konsollen

1. Tænd for Xbox 360-konsollen.
  2. Slut Xbox Live Vision-kameraet til en USB-port på forsiden af konsollen. Lyset i kameraet blinker for at angive, at kameraet er tilsluttet.
En tegning af et Xbox Live Vision-kamera, der er tilsluttet en USB-port på forsiden af en Xbox 360-konsol.
  1. Placer kameraet på et stabilt underlag, så det peger hen imod dig. Lyden får du ved at tilslutte Xbox 360-hovedtelefoner.
  2. Gå til Settings på din konsol, vælg System, og vælg derefter Xbox Live Vision. Tv'et eller skærmen viser det, kameraet ser.
  3. Fokusér kameraet. Drej linsen mod højre for at flytte fokus ud, og drej den mod venstre for at flytte fokus ind.
En tegning af et Xbox Live Vision-kamera med pile rundt om linsen, der angiver fokusering
Sådan angiver du indstillingerne for onlinesikkerhed og beskyttelse af personlige oplysninger

Indstillinger for onlinesikkerhed og beskyttelse af personlige oplysninger hjælper dig med at styre adgangen til videokommunikation. Du kan f.eks. blokere videokommunikation for børnekonti og begrænse videochat til kun at omfatte dine venner.

Brug Xbox Live Vision-kameraet og Kinect-video til videochat

Brug Vision-kameraet med Kinect-video til live-videosamtaler med dine venner på Xbox Live. Sørg for at konfigurere Kinect-video, før du bruger funktionen med Vision-kameraet.

Sådan starter du en samtale via Kinect-video
  1. Log på Xbox Live.
  2. Gør et af følgende:
    • Gå til My Friends, vælg den ven, du vil videochatte med, og vælg derefter Video Kinect.
    • Gå til Apps, og vælg My Apps. Vælg Video Kinect, vælg More Friends, og vælg derefter en ven.

Kinect-videosessionen starter, når din ven accepterer invitationen til videochat.

Bemærk! Hvis der både er tilsluttet et Xbox Live Vision-kamera og en Kinect-sensor til en Xbox 360-konsol, kan kun en af enhederne være aktiveret ad gangen. Du kan finde flere oplysninger under Brug af et Xbox Live Vision-kamera og en Kinect-sensor.

Tag et gamerbillede med Xbox Live Vision-kameraet

Du kan bruge Vision-kameraet til at tage et gamerbillede. Personerne på vennelisten kan se gamerbilledet.

Sådan tager og vedhæfter du et personligt gamerbillede
  1. Gå til Settings på din konsol, og vælg Profile.
  2. Vælg Edit Gamer Profile.
  3. Vælg Gamer Picture.
  4. Vælg Take Personal Picture.
  5. Vælg kameraknappen for at tage et billede.
  6. Vælg Accept Picture.
  7. Vælg Change Personal Picture, hvis du vil bruge det nye billede.

Rengør Xbox Live Vision-kameraet

Brug kun en tør eller let fugtet klud til rengøring. Kameraet kan blive beskadiget ved brug af rengøringsmidler eller ved forsøg på at rengøre stikkene. Brug kun en blød, tør, fnugfri klud eller linsepapir til linsen.

Relaterede problemer