Sådan rengør du Kinect-sensorens linse

I de fleste tilfælde er det ikke nødvendigt at rengøre Kinect-sensorens linse. Hvis du imidlertid finder snavs eller smuds på linsen, skal du følge disse instruktioner for at rengøre linsen uden at beskadige den.

Brug først en blød børste til rengøring af linser for at fjerne støv og små partikler af snavs. Tør derefter linsen forsigtigt af med en ren mikrofiberklud, der er beregnet til at rengøre linser. Bevæg kluden i cirkler.

Hvis snavs og fingeraftryk ikke kan fjernes med en ren mikrofiberklud, kan du bruge et rengøringsmiddel, der er beregnet til at rengøre kameralinser eller briller. Du skal komme rengøringsmidlet på mikrofiberkluden. Der må ikke komme rengøringsmiddel direkte på linsen.