Slut en controller til Xbox 360

Få at vide, hvordan du tilslutter en trådløs eller kabelforbundet controller til Xbox 360-konsollen.

Tilslut en trådløs Xbox-controller

1. Tænd for konsollen.
  2. Tryk på Guide-knappen på controlleren, og hold den nede, indtil den tændes.
picture
  1. Tryk på tilslutningsknappen på konsollen, og slip den.
Xbox 360 E-konsol
picture
Xbox 360 S-konsollen Den originale Xbox 360-konsol
picture picture
  1. Tryk på tilslutningsknappen på controlleren, og slip den i løbet af 20 sekunder.
picture
  1. Lysene omkring tænd/sluk-knappen på konsollen holder op med at blinke, når controlleren er tilsluttet konsollen.

På Xbox 360 S-konsollen er hver controller tildelt én af de fire positioner. Hver position vises som et oplyst område omkring konsollens tænd/sluk-knap og controllerens Guide-knap.

På 360 E-konsollen angiver et konstant grønt lys på forsiden af konsollen, at controlleren er tilsluttet. Hvis du vil se spillerpositionen, skal du kigge på lysringen rundt om Guide-knappen på controlleren.

picture picture
picture

Hvis du ikke kan tænde for controlleren, skal du undersøge, om batterierne virker. Sæt nye AA-batterier i batterirummet, og sørg for, at de er placeret korrekt.

Du kan også bruge Xbox 360 spille- og opladningssæt eller Xbox 360-sættet til hurtig batteriopladning til at oplade controlleren. Få mere at vide om Xbox-controllere og -opladere.

Hvis du vil tilslutte flere controllere, skal du følge disse trin igen. Du kan tilslutte op til fire controllere. Hver controller vises som et oplyst område omkring konsollens tænd/sluk-knap og omkring Guide-knappen, som findes midt på hver controller.

• Du fjerner en trådløs controller ved at trykke på Guide-knappen og holde den nede i tre sekunder og derefter vælge, at controlleren skal slås fra.
  • Når du slukker konsollen, tilsluttes controlleren igen, næste gang du tænder konsollen.
  • Controlleren kan kun tilsluttes én konsol ad gangen. Du kan slutte controlleren til en anden konsol, men forbindelsen til den foregående konsol afbrydes.

Tilslut en Xbox-controller med kabel

picture

Slut Xbox 360-controlleren med kablet til den ene af de to USB-porte på forsiden af Xbox 360-konsollen. Du frakobler controlleren ved at trække i stikket, ikke i kablet.

picture

Kablet på den kabelforbundne Xbox 360-controller har en inline-udløser. Hvis nogen trækker i kablet, mindsker inline-udløseren risikoen for, at Xbox 360-konsollen falder på gulvet.

Fejlfinding i forbindelse med den trådløse controller

Hvis forbindelsen til din trådløse controller afbrydes, og controlleren ikke kan tilsluttes konsollen, kan du få hjælp i Den trådløse Xbox 360-controller afbrydes eller kan ikke oprette forbindelse.

Hvis den trådløse controller ikke kan tændes, eller hvis den løber tør for strøm, kan du prøve følgende løsninger:

Løsning 1: Udskift batterierne

Indsæt et nyt sæt AA-alkalinebatterier i den trådløse Xbox 360-controller, og prøv derefter at tænde den.

Løsning 2: Prøv med andre batterier

Hvis du har en anden trådløs Xbox 360-controller, skal du tage batterierne ud af den og sætte dem i controlleren. Prøv derefter at tænde controlleren. Hvis controlleren fungerer med de andre batterier, er de oprindelige batterier muligvis defekte. Hvis controlleren er dækket af garantien, kan du bestille nye batterier fra Xbox Support. Du kan få flere oplysninger ved at se Kontakt os-afsnittet nederst på denne side.

Hvis controlleren ikke længere er dækket af garantien, kan du købe nogle nye batterier hos en forhandler.

Løsning 3: Prøv med genopladelige batterier

Hvis du eller en ven har genopladelige batterier til Xbox 360, skal du sætte batterierne i controlleren. Hvis controlleren fungerer med de genopladelige batterier, kan du købe nye batterier hos en forhandler eller bestille nye batterier hos Xbox Support. Du kan få flere oplysninger ved at se Kontakt os-afsnittet nederst på denne side.

Hvad siger andre brugere om disse emner?

Hvis du vil se, hvad andre brugere siger om disse emner, eller hvis du vil stille dine egne spørgsmål, kan du gå til Xbox-supportforummerne og se følgende samtaler:

Bemærk, at indhold i Xbox-supportforummer kun findes på engelsk. Hvis du vil oversætte indhold på et Xbox-supportforum til et andet sprog, skal du indsætte webadressen i et onlineoversættelsesværktøj, f.eks. Oversætter på Bing.

Bemærk, at indhold i Xbox-supportforummer kun findes på engelsk. Hvis du vil oversætte indhold på et Xbox-supportforum til et andet sprog, skal du indsætte webadressen i et onlineoversættelsesværktøj, f.eks. Oversætter på Bing.