Tilslut hovedtelefoner til din Xbox 360-konsol

Du kan bruge trådløse hovedtelefoner eller hovedtelefoner med kabel til at tale med venner på Xbox Live via din Xbox 360-konsol.

Bemærk! Kinect-sensoren har en indbygget mikrofon til talegenkendelse og chat. Hvis du har en Kinect-sensor, kan du muligvis bruge den til at chatte med dine venner på Xbox Live i stedet for at benytte hovedtelefoner.

Hvilke hovedtelefoner har du?

En tegning af en mand, der bruger de trådløse Xbox 360-hovedtelefoner med Bluetooth
En tegning af en mand, der bruger de trådløse Xbox 360-hovedtelefoner
En tegning af en mand, der bruger de traditionelle Xbox 360-hovedtelefoner med kabel