Kabelforbundne og trådløse Xbox 360-controllere

Xbox 360-controlleren

Controllerdesign og navne på knapper

Forsiden af den trådløse Xbox 360-controller. Funktionerne er mærket med numre og bogstaver. Du kan se navnene på funktionerne i tabellen nedenfor.
1 Højre styrepind 8 Start-knap
2 Navigationstast 9 Højre udløser
3 Venstre styrepind 10 Højre kantknap
4 Back-knap A A-knap (grøn knap)
5 Venstre kantknap B B-knap (rød knap)
6 Venstre udløser X X-knap (blå knap)
7 Guide-knap Y Y-knap (gul knap)

Lys på Guide-knappen og tænd/sluk-knappen

Tryk på Guide-knappen, og hold den nede for at tænde og slukke konsollen, og tryk på den for at få adgang til Xbox Guide (menu med indstillinger), når konsollen er tændt.

Der er en ring med lys omkring Guide-knappen og tænd/sluk-knappen på controlleren. Når du tilslutter en controller til konsollen, bliver en sektion af lysringen grøn. Dette lys angiver, at der er tilsluttet en controller. For eksempel lyser sektionen øverst til venstre, når du tilslutter den første controller til konsollen:

Et nærbillede af controlleren viser Guide-knappen, hvor den øverste venstre sektion lyser.
Den øverste venstre sektion ud for tænd/sluk-knappen på en oprindelig Xbox 360-konsol lyser.

Du kan tilslutte op til fire controllere til konsollen.

På den originale Xbox 360-konsol og Xbox 360 S-konsollen er hver controller tildelt en af de fire oplyste sektioner. Den første controller tildeles den øverste venstre sektion, den næste controller får den øverste højre sektion. Derefter tildeles den nederste venstre og den nederste højre sektion.

Hvis du bruger controlleren med en Windows 10-enhed, åbner Guide-knappen spillinjen, når du trykker på den under et pc-spil. Undtagelse: Hvis du trykker på denne knap under spilstreaming via Xbox-appen til Windows 10, vender du tilbage til startskærmen i Xbox-appen.

Bemærk! På Xbox 360 E-konsollen er der et enkelt grønt lys rundt om tænd/sluk-knappen. Du kan stadig se, hvilken position controlleren har fået tildelt, ved at kigge på lysringen rundt om Guide-knappen på controlleren.

Et nærbillede af controlleren viser Guide-knappen, hvor den øverste venstre sektion lyser.
Lysringen lyser rundt om tænd/sluk-knappen på en Xbox 360 E-konsol.

Tilslut en controller

Du kan se, hvordan du tilslutter en traditionel kabelforbundet eller trådløs controller til din Xbox 360-konsol, i Tilslut en controller til Xbox 360.

Inline-kabeludløser

Xbox 360-controllerens inline-kabeludløser er afbrudt.

Kablet til den kabelforbundne Xbox 360-controller har en inline-udløser. Inline-udløseren på controllerledningen er en sikkerhedsfunktion, som mindsker risikoen for, at Xbox 360-konsollen falder på gulvet, hvis der trækkes i ledningen. Du kan formindske risikoen yderligere, hvis du sørger for, at controllerkablerne ikke bliver filtret sammen.

Udvidelsesport

Med udvidelsesporten på den trådløse Xbox 360-controller kan du tilslutte valgfrit tilbehør, f.eks. Xbox 360-hovedtelefoner.

Bemærk! Udvidelsesporten findes under navigationstasten og controllerens højre styrepind.

Xbox 360-controller til Windows-software

Xbox 360-controlleren til Windows-software giver dig mulighed for at bruge en kabelforbundet Xbox 360-controller med en computer, der kører Microsoft Windows. Du kan finde oplysninger om, hvordan du gør det, i Sådan konfigurerer du en Xbox 360-controller til Windows. Hvis du vil have oplysninger om, hvordan du konfigurerer controlleren til et specifikt spil, kan du få hjælp i spildokumentationen.

Hvis du har problemer med din Xbox-controller, skal du se "Relaterede problemer" nedenfor. Kontakt Xbox Support, hvis du har brug for mere hjælp.