Problemer med Datel-controllere efter systemopdatering

Løsning

Datel har givet Microsoft besked om, at bestemte trådløse Datel-controllere (herunder TurboFire 2-, WildFire 2- og EVO-controllere, så vel som Super Sports 3X Steering Wheel) oplever nogle kompatibilitetsproblemer med dashboardopdateringen fra 20. juni 2012.

En softwareopdatering for disse controllere er stillet til rådighed af Datel og kan downloades fra Datel's websted på www.codejunkies.com/update. Spørgsmål vedrørende Datel-produkter skal rettes til Datel-kundetjeneste, som du kan finde på www.codejunkies.com. Microsoft giver ikke nogen licens, godkender, garanterer eller på anden vis understøtter nogen Datel-produkter.