Kontrollér forbindelserne til dit Xbox 360-tilbehør

Løsninger

Hvis du har problemer med tilbehør, kan kontrol af forbindelserne løse problemet. Få at vide, hvordan du løser problemer med tilbehør ved at kontrollere forbindelserne.

Bemærk! Før du starter, skal du kontrollere, om strømforsyningen er sat ordentlig i og fungerer korrekt. Kontrollér strømforsyningen.

Sådan kontrolleres tilbehøret

1. Sluk konsollen, og tag stikket til strømforsyningen ud af stikkontakten.

2. Fjern alle tilbehørsenheder, der er tilsluttet foran eller bag på konsollen, herunder Kinect-sensoren og alle andre USB-enheder. Fjern ikke harddisken.
En USB-drev til Xbox 360 fra SanDisk
En tegning af en hånd, der fjerne et USB-tilbehørskabel fra bagsiden af en Xbox 360-konsol
  1. Tilslut strømforsyningen igen, og tænd konsollen.
  2. Tilslut tilbehørsenhederne igen en efter en. Start med en controller. Tænd for konsollen, og tjek tænd/sluk-knappen på konsollen:

• Hvis tænd/sluk-knappen lyser grønt, kan du tilslutte det næste tilbehør.
    • Xbox 360 E-konsol eller Xbox 360 S-konsol: Hvis tænd/sluk-knappen lyser rødt, når du har tilsluttet et bestemt tilbehør, er der fejl på dette tilbehør, og det skal udskiftes.
    • Den originale Xbox 360-konsol: Hvis der blinker et rødt lys rundt om tænd/sluk-knappen, når du har tilsluttet et bestemt tilbehør, er der fejl på dette tilbehør, og det skal udskiftes.
  3. Gentag trin 4, indtil du har tilsluttet alt tilbehøret.

• Hvis tænd/sluk-knappen lyser grønt, efter du har tilsluttet alt tilbehøret, har problemet muligvis været en løs tilbehørsforbindelse.
    • Hvis du ikke kan se, at et bestemt tilbehør er årsag til problemet, kan der være et problem med din harddisk. Se Tilføj eller fjern en Xbox 360-harddisk.

Hvis problemet fortsætter, kan du kontakte Xbox Support ved at klikke på linket Kontakt os nederst på denne side.

Har du spørgsmål om reparation eller garanti? Se Garanti og service: ofte stillede spørgsmål.