Fejlkode 809B1005 vises, når du bruger Kinect

Problem

Du kan få vist følgende fejlkode og -meddelelse, når du forsøger at bruge Kinect-sensoren til Xbox 360:

Face not detected

809B1005

Dette betyder, at Kinect-sensoren ikke kan se dig godt nok.

Løsninger

Løsning 1: Sørg for, at sensoren har mulighed for at se dig, og prøv igen

Sørg for, at der er lys nok, og at der ikke står noget i vejen mellem dig og Kinect-sensoren, og prøv derefter igen.

Løsning 2: Anmod om en reparation

Hvis det foregående løsningsforslag ikke løser problemet, skal du logge på for at anmode om en reparation og klikke på Start en reparationsanmodning.

Har du spørgsmål om reparation eller garanti? Se Xbox 360-garanti, registrering og reparation: Ofte stillede spørgsmål.

Løsning 3: Kontakt Xbox Support

Kontakt Xbox Support ved at klikke på linket Kontakt os nederst på denne side.