Fejlkode 809B1009 vises, når du bruger Kinect

Problem

Du kan få vist følgende fejlkode og -meddelelse, når du bruger Kinect til Xbox 360:

Head not detected

809B1009

Dette betyder, at Kinect-sensoren har problemer med at se dig i forbindelse med en test af Kinect-tuneren. Problemet kan skyldes, at sensoren ikke er placeret korrekt, eller at der ikke er nok lys i rummet, så sensoren ikke kan se dig.

Løsninger

Løsning 1: Vælg "More info" og derefter "Try again"

Vælg More Info på din konsol for at se forslag til, hvordan du kan løse problemet. Når du har foretaget de foreslåede ændringer, skal du vælge Try Again for at køre testen igen.

Hvis du bliver ved med at få fejlen, kan du prøve den næste løsning.

Løsning 2: Placer Kinect-sensoren korrekt

Se Konfigurer Kinect for at finde ud af, hvordan du placerer din Kinect-sensor korrekt.

Hvis du bliver ved med at få fejlen, selvom du følger vejledningen på siden med Kinect-konfiguration, kan du prøve den næste løsning.

Løsning 3: Sørg for gode lysforhold

Du kan få mere at vide om optimalt lys til Kinect-sensoren i Lysbetingelser i rummet til Kinect. Her kan du også få forslag til at løse problemet.

Hvis du bliver ved med at få fejlen, kan du prøve den næste løsning.

Løsning 4: Kontakt Xbox Support

Hvis problemet fortsætter, kan du kontakte Xbox Support ved at klikke på linket "Kontakt os" nederst på denne side.

Løsning 5: Anmod om en reparation

Hvis de foregående løsningsforslag ikke løser problemet, skal du logge på for at anmode om en reparation og klikke på Start en reparationsanmodning.

Har du spørgsmål om reparation eller garanti? Se Xbox 360-garanti, registrering og reparation: Ofte stillede spørgsmål.