Fejlkode 809B100A vises, når du står for langt væk fra Kinect-sensoren

Problem

Du kan få vist følgende fejlkode og -meddelelse, når du bruger Kinect til Xbox 360:

Too far away (809B100A)

Dette betyder, at Kinect-sensoren næsten ikke kan se dig.

Løsninger

Løsning 1: Ryk tættere på Kinect-sensoren, og prøv igen

Hvis sensoren ikke kan se dig, skal du rykke tættere på sensoren. Når du har løst problemet, skal du vælge Try Again. Hvis du bliver ved med at få fejlen, kan du prøve den næste løsning.

Løsning 2: Brug Kinect-tuneren

Brug Kinect-tuneren til at hjælpe Kinect med at spore og se hele din krop. Du kan finde flere oplysninger i Fejlfinding i forbindelse med kropssporing.

Løsning 3: Kontakt Xbox Support

Hvis du bliver ved med at få denne fejl, kan du kontakte Xbox Support ved at klikke på linket Kontakt os nederst på denne side.

Løsning 4: Anmod om en reparation

Hvis de foregående løsningsforslag ikke løser problemet, skal du logge på for at anmode om en reparation og klikke på Start en reparationsanmodning.

Har du spørgsmål om reparation eller garanti? Se Xbox 360-garanti, registrering og reparation: Ofte stillede spørgsmål.