Fejlkode 809B100D vises, når du bruger Kinect

Problem

Du kan få vist følgende fejlkode og -meddelelse, når du forsøger at bruge Kinect:

Too far right

809B100D

Dette betyder, at Kinect-sensoren har problemer med at se dig i forbindelse med en test af Kinect-tuneren.

Løsninger

Løsning 1: Vælg "More info" og derefter "Try again"

Vælg More Info på din konsol for at se forslag til, hvordan du kan løse problemet. Når du har foretaget de foreslåede ændringer, skal du vælge Try Again for at køre testen igen.

Hvis du bliver ved med at få fejlkoden, kan du prøve den næste løsning.

Løsning 2: Placer Kinect-sensoren korrekt

Se Konfigurer Kinect for at finde ud af, hvordan du placerer din Kinect-sensor korrekt.

Hvis du bliver ved med at få fejlen, selvom du følger vejledningen på denne side, skal du prøve den næste løsning.

Løsning 3: Sørg for gode lysforhold

Du kan få mere at vide om optimalt lys til Kinect-sensoren i Lysbetingelser i rummet til Kinect. Her kan du også få forslag til at løse problemet.

Løsning 4: Anmod om en reparation

Hvis de foregående løsningsforslag ikke løser problemet, skal du logge på for at anmode om en reparation og klikke på Start en reparationsanmodning.

Har du spørgsmål om reparation eller garanti? Se Xbox 360-garanti, registrering og reparation: Ofte stillede spørgsmål.