Fejlkode 809B100E vises, når du bruger Kinect

Problem

Du kan få vist følgende fejlkode og -meddelelse, når du forsøger at bruge Xbox 360 Kinect-sensoren:

Lower body not detected

Dette kan betyde, at Kinect-sensoren har problemer med at se dig i en test af Kinect-tuneren. Læs denne side for at få mere at vide om fejlmeddelelse 809B100E , og hvad du kan gøre ved den.

Løsninger

Løsning 1: Vælg "More info" og derefter "Try again"

Vælg More Info på din konsol for at se forslag til, hvad du kan gøre for at afhjælpe problemet. Når du har foretaget de foreslåede ændringer, skal du vælge Try Again for at køre testen igen.

Hvis du bliver ved med at få fejlkoden, kan du prøve den næste løsning.

Løsning 2: Placer Kinect-sensoren korrekt

Se Kinect-talegenkendelse og -chat for at finde ud af, hvordan du placerer din Kinect-sensor korrekt.

Hvis du bliver ved med at få fejlkoden, kan du prøve den næste løsning.

Løsning 3: Sørg for gode lysforhold

Se Lysbetingelser i rummet til Kinect for at få mere at vide om optimalt lys til Kinect.

Løsning 4: Anmod om en reparation

Hvis de første to løsninger ikke afhjælper problemet, skal din Kinect-sensor repareres. Log på for at anmode om en reparation.

Har du spørgsmål om reparation eller garanti? Se Xbox 360-garanti, registrering og reparation: Ofte stillede spørgsmål.