Fejlkode 8AC80001 vises, når du bruger Kinect-sensorens mikrofon

Problem

Du får vist følgende fejlkode og fejlmeddelelse, når du bruger Kinect-sensorens mikrofon:

Microphone calibration was still busy from the last time it was run

8AC80001

Dette kan betyde, at Kinect-sensoren er optaget.

Løsninger

Løsning 1

Hvis du får vist denne meddelelse, skal du vente 90 sekunder, før du prøver at bruge sensoren igen.

Løsning 2

Hvis du har ventet 90 sekunder, og du stadig får vist meddelelsen, skal du genstarte konsollen.

Løsning 3

Hvis de foregående løsningsforslag ikke løser problemet, kan du se Fejlfinding i forbindelse med lydproblemer i Kinect for at få hjælp til lydkalibrering.

Løsning 4: Kontakt Xbox Support

Hvis problemet fortsætter, kan du kontakte Xbox Support ved at klikke på linket "Kontakt os" nederst på denne side.

Løsning 5: Anmod om en reparation

Hvis de foregående løsninger ikke løser problemet, skal du logge på for at anmode om en reparation og klikke på Start en reparationsanmodning.

Har du spørgsmål om reparation eller garanti? Se Xbox 360-garanti, registrering og reparation: Ofte stillede spørgsmål.