Fejlkode 8AC80008 vises, når du forsøger at bruge Kinect-sensoren

Problem

Du kan få vist følgende fejlkode og fejlmeddelelse, når du forsøger at bruge din Kinect-sensor:

There's a problem with the microphone in your sensor (8AC80008)

Dette kan betyde, at der er et problem med mikrofonen i din Kinect-sensor.

Løsninger

Hvis du vil løse dette problem, skal du sikre dig, at Kinect-sensoren er tilsluttet korrekt til din Xbox 360-konsol og derefter prøve igen. Sådan gør du:

• Xbox 360 E-konsol
  1. Sluk for Xbox 360-konsollen.
  2. Tag stikket til Kinect-sensoren ud af konsollen, og frakobl eventuelt USB-tilbehør.
  3. Sæt sensorkablet i AUX-stikket bag på konsollen.
    Vigtigt! Fjern strøm-/USB-adapterkablet, hvis der fulgte et med til Kinect-sensoren.
  4. Tænd for konsollen.
  • Xbox 360 S-konsollen
  1. Sluk for Xbox 360-konsollen.
  2. Tag stikket til Kinect-sensoren ud af konsollen, og frakobl eventuelt USB-tilbehør.
  3. Sæt sensorkablet i AUX-stikket bag på konsollen.
    Vigtigt! Fjern strøm-/USB-adapterkablet, hvis der fulgte et med til Kinect-sensoren.
  4. Tænd for konsollen.
  • Den originale Xbox 360-konsol
  1. Sluk for konsollen.
  2. Tag stikket til Kinect-sensoren ud af konsollen, og frakobl eventuelt USB-tilbehør.
  3. Kontrollér, at strømkablet er tilsluttet en stikkontakt, der fungerer.
  4. Kontrollér, at Kinect USB-stikket er sat korrekt i bag på konsollen.
  5. Tænd for konsollen.

Hvis denne løsning ikke afhjælper problemet, skal du gå til Onlineservicecenter og klikke på Start en reparationsanmodning for at anmode om en reparation.

Har du spørgsmål om reparation eller garanti? Se Xbox 360-garanti, registrering og reparation: Ofte stillede spørgsmål.