Fejlkode 8AC8000C vises, når du bruger Kinect

Problem

Du kan få vist følgende fejlkode og -meddelelse, når du bruger Kinect til Xbox 360:

Couldn't hear the calibration tone.

8AC8000C

Dette betyder, at mikrofonen i Kinect-sensoren ikke kan registrere lyd fra dig. Mikrofonen er muligvis ikke kalibreret eller placeret korrekt.

Løsninger

Løsning 1: Vælg "More info" og derefter "Try again"

Vælg More Info på din konsol for at se forslag til, hvordan du kan løse problemet. Når du har foretaget de foreslåede ændringer, skal du vælge Try Again for at køre testen igen.

Hvis du bliver ved med at få fejlen, kan du prøve den næste løsning.

Løsning 2: Tjek, at Kinect-sensoren er placeret korrekt

Du kan få at vide, hvordan Kinect-sensoren skal placeres, så du får de optimale mikrofonforhold, i Kinect-talegenkendelse og -chat.

Hvis du bliver ved med at få fejlen, kan du prøve den næste løsning.

Løsning 3: Anmod om en reparation

Hvis du når frem til, at din Kinect-sensor skal repareres, skal du logge på for at anmode om en reparation.

Har du spørgsmål om reparation eller garanti? Se Xbox 360-garanti, registrering og reparation: Ofte stillede spørgsmål.

Løsning 4: Kontakt Xbox Support

Hvis de foregående løsninger ikke løste problemet, skal du kontakte Xbox Support ved at klikke på linket Kontakt os nederst på denne side.