Fejlkode C000009c vises, når du bruger Kinect

Problem

Du får vist følgende fejlkode og -meddelelse, når du bruger et Kinect-spil:

C000009c

Dette kan betyde, at der er et problem med din Kinect-sensor.

Løsninger

Løsning 1: Foretag fejlfinding af Kinect-sensoren

Prøv at udføre fejlfindingstrinene i Fejlen "A problem has occurred with your Kinect Sensor".

Hvis du bliver ved med at få fejlen, kan du prøve den næste løsning.

Løsning 2: Anmod om en reparation

Gå til Xbox Online Servicecenter, og klik på Start en reparationsanmodning for at anmode om en reparation.