Fejlkode C00000C2 vises, når du forsøger at bruge Kinect-sensoren

Problem

Du får vist følgende fejlkode, når du forsøger at bruge din Kinect-sensor, og lampen lyser rødt:

C00000C2

Dette kan betyde, at sensoren ikke er tilsluttet korrekt, eller at konsollens software skal opdateres.

Løsninger

Prøv løsningerne i næste afsnit for at afhjælpe problemet.

Løsning 1: Opdater konsolsoftwaren

1. Isæt en Kinect-spildisk.
  2. Start spillet fra Xbox Dashboard.
  3. Hvis konsolsoftwaren skal opdateres, vises følgende meddelelse:

Update Required: An update has been found. To apply this update, you must restart your console.

1. Vælg Yes, Restart for at installere opdateringen.

Løsning 2: Kontrollér kablerne

Xbox 360 S-konsollen

1. Sluk for konsollen.
  2. Fjern sensorkablet fra konsollen, og tilslut sensorkablet til AUX-porten bag på konsollen.

Vigtigt! Fjern strøm-/USB-adapterkablet, hvis der fulgte et med til Kinect-sensoren.

1. Tænd for konsollen.

Den originale Xbox 360-konsol

1. Sluk for konsollen.
  2. Kontrollér, at strømkablet er tilsluttet en stikkontakt, der fungerer.
  3. Kontrollér, at USB-stikket er tilsluttet bag på konsollen.

Der lys, der findes cirka midt på kablet, skal være grønt.

Er der ikke grønt lys? Prøv at slutte kablet til en anden port for at kontrollere, om kablet fungerer korrekt. Hvis du skal have et andet kabel, skal du kontakte Xbox Support. Se Hjælp-afsnittet nederst på denne side for at få flere oplysninger.

1. Tænd for konsollen.

Hvis du bliver ved med at få fejlen, kan du prøve den næste løsning.

Løsning 3: Anmod om en reparation

Hvis de foregående trin ikke løser problemet, skal du gå til Onlineservicecenter og klikke på Start en reparationsanmodning for at anmode om en reparation.

Har du spørgsmål om reparation eller garanti? Se Xbox 360-garanti, registrering og reparation: Ofte stillede spørgsmål.