Fejlkoden C0051010 vises, når du bruger Kinect-sensoren

Problem

Du kan få vist følgende fejlkode og fejlmeddelelse, når du bruger din Kinect-sensor:

USB bandwidth exceeded
C0051010

Dette kan betyde, at du har overskredet din Xbox 360-konsols USB-båndbreddekapacitet. Der er muligvis tilsluttet for mange USB-enheder til konsollen.

Løsninger

Hvis du vil løse dette problem, skal du prøve at teste USB-tilbehøret og koble det fra din Xbox 360-konsol.

• Xbox 360 E-konsol
  1. Sluk for Xbox 360-konsollen.
  2. Tag stikket til Kinect-sensoren ud af konsollen, og frakobl eventuelt USB-tilbehør.
  3. Sæt sensorkablet i AUX-stikket bag på konsollen.
    Vigtigt! Fjern strøm-/USB-adapterkablet, hvis der fulgte et med til Kinect-sensoren.
  4. Tænd for konsollen.
  5. Tilslut USB-tilbehøret til konsollen igen et ad gangen, så du kan se, om det skulle være et af disse tilbehør, der forårsager problemet. Hvis USB-fejlmeddelelsen stadig vises, bliver du muligvis nødt til at reducere antallet af tilbehør, som er tilsluttet konsollen.
  • Xbox 360 S-konsollen

1. Sluk for konsollen.
  2. Tag stikket til Kinect-sensoren ud af konsollen, og frakobl eventuelt USB-tilbehør.
  3. Sæt sensorkablet i AUX-stikket bag på konsollen.
    Vigtigt! Fjern strøm-/USB-adapterkablet, hvis der fulgte et med til Kinect-sensoren.
  4. Tænd for konsollen.
  5. Tilslut USB-tilbehøret til konsollen igen et ad gangen, så du kan se, om det skulle være et af disse tilbehør, der forårsager problemet. Hvis USB-fejlmeddelelsen stadig vises, bliver du muligvis nødt til at reducere antallet af tilbehør, som er tilsluttet konsollen.
  • Den originale Xbox 360-konsol

1. Sluk for konsollen.
  2. Tag stikket til Kinect-sensoren ud af konsollen, og frakobl eventuelt USB-tilbehør.
  3. Kontrollér, at strømkablet er tilsluttet en stikkontakt, der fungerer.
  4. Kontrollér, at Kinect USB-stikket er sat korrekt i bag på konsollen.
  5. Tænd for konsollen.
  6. Tilslut USB-tilbehøret til konsollen igen ét ad gangen, så du kan se, om det skulle være et af disse tilbehør, der forårsager problemet. Hvis du fortsætter med at få vist Kinect USB-fejlmeddelelsen, bliver du muligvis nødt til at reducere antallet af tilbehør, som er tilsluttet konsollen.

Hvis problemet fortsætter, kan du kontakte Xbox Support ved at klikke på linket "Kontakt os" nederst på denne side.

Har du spørgsmål om reparation eller garanti? Se Xbox 360-garanti, registrering og reparation: Ofte stillede spørgsmål.