Fejlkoden C0051011 vises, når du bruger Kinect-sensoren

Problem

Du kan få vist følgende fejlkode og fejlmeddelelse, når du bruger din Kinect-sensor:

There's a USB connection problem.
C0051011

Dette kan betyde, at der er tilsluttet for mange USB-tilbehørsenheder til din Xbox 360-konsol, eller at én af dine USB-enheder ikke fungerer korrekt.

Løsninger

Hvis du vil løse dette problem, skal du prøve at teste USB-tilbehøret og om nødvendigt frakoble eller udskifte tilbehørsenhederne.

Xbox 360 E-konsollen

1. Sluk for Xbox 360-konsollen.
  2. Tag stikket til Kinect-sensoren ud af konsollen, og frakobl eventuelt USB-tilbehør.
  3. Sæt sensorkablet i AUX-stikket bag på konsollen.
    Vigtigt! Fjern strøm-/USB-adapterkablet, hvis der fulgte et med til Kinect-sensoren.
  4. Tænd for konsollen.
  5. Tilslut USB-tilbehøret til konsollen igen et ad gangen, så du kan se, om det skulle være et af disse tilbehør, der forårsager problemet. Hvis USB-fejlmeddelelsen stadig vises, bliver du muligvis nødt til at reducere antallet af tilbehør, som er tilsluttet konsollen.

Xbox 360 S-konsollen

1. Sluk for konsollen.
  2. Tag stikket til Kinect-sensoren ud af konsollen, og frakobl eventuelt USB-tilbehør.
  3. Tilslut sensorkablet til AUX-stikket bag på konsollen.
    Vigtigt! Fjern strøm-/USB-adapterkablet, hvis der fulgte et med til Kinect-sensoren.
  4. Tænd for konsollen.
  5. Tilslut USB-tilbehørsenhederne til konsollen igen én ad gangen, så du kan se, om det skulle være en af disse tilbehørsenheder, der forårsager fejlen.

Den originale Xbox 360-konsol

1. Sluk for konsollen.
  2. Tag stikket til Kinect-sensoren ud af konsollen, og frakobl eventuelt USB-tilbehør.
  3. Kontrollér, at strømkablet er tilsluttet en stikkontakt, der fungerer.
  4. Kontrollér, at Kinect USB-stikket er sat korrekt i bag på konsollen.
  5. Tænd for konsollen.
  6. Tilslut USB-tilbehørsenhederne til konsollen igen én ad gangen, så du kan se, om det skulle være en af disse tilbehørsenheder, der forårsager fejlen.

Hvis denne løsning ikke afhjælper problemet, skal du gå til Onlineservicecenter og klikke på Start en reparationsanmodning for at anmode om en reparation.

Har du spørgsmål om reparation eller garanti? Se Xbox 360-garanti, registrering og reparation: Ofte stillede spørgsmål.