Fejlkode C0051200 vises, når du bruger Kinect

Problem

Du kan få vist følgende fejlkode og meddelelse, når du forsøger at bruge din Kinect-sensor.

The Kinect Sensor is too hot
Error code C0051200

Dette kan betyde, at du er nødt til at slukke for Xbox 360-konsollen og lade Kinect-sensoren køle af. Prøv derefter følgende løsninger.

Løsninger

Løsning 1: Tag stikket til Kinect-sensoren ud, og sæt det i igen

Når sensoren er så kold, at du kan røre ved den, skal du frakoble sensoren og tilslutte den igen. Tænd derefter for konsollen, og se, om du oplever samme problem. Hvis du bliver ved med at få vist fejlkoden, kan du prøve den næste løsning.

Løsning 2: Placer Kinect-sensoren, så den afkøles tilstrækkeligt

• Kontrollér, at der er tilstrækkelig plads omkring Kinect-sensoren, så den kan køle af.
  • Kontrollér, at Kinect-sensoren ikke er tildækket på nogen måde.
  • Flyt Kinect-sensoren væk fra direkte sollys.

Hvis du vil have flere oplysninger om placering af sensoren, kan du se i Opsætning af Kinect og Mere om Kinect-sensorens placering.

Løsning 3: Anmod om en reparation

Hvis de første to løsninger ikke løser problemet, kan du logge på Onlineservicecenter for Xbox og klikke på Start en reparationsanmodning for at anmode om en reparation.

Har du spørgsmål om reparation eller garanti? Se Xbox 360-garanti, registrering og reparation: Ofte stillede spørgsmål.