Fejlkode C0051207 vises, når du bruger Kinect-sensoren

Problem

Du får vist følgende fejlkode og fejlmeddelelse, når du forsøger at bruge Kinect-sensoren:

Connect a valid sensor to your console
C0051207

Dette kan betyde, at Kinect-sensoren ikke er tilsluttet korrekt.

Løsninger

Du kan prøve at afhjælpe dette problem med følgende løsninger.

• Sørg for, at Kinect-sensoren er sat ordentligt i, og prøv igen.
    • Xbox 360 E-konsol
  1. Sluk for konsollen.
  2. Fjern sensorkablet fra konsollen, og slut sensorkablet til AUX-porten bag på konsollen.
    Vigtigt! Fjern strøm-/USB-adapterkablet, hvis der fulgte et med til Kinect-sensoren.
  3. Tænd for konsollen.
  • Xbox 360 S-konsollen
  1. Sluk for konsollen.
  2. Fjern sensorkablet fra konsollen, og slut sensorkablet til AUX-porten bag på konsollen.
  3. Vigtigt! Fjern strøm-/USB-adapterkablet, hvis der fulgte et med til Kinect-sensoren.

4. Tænd for konsollen.
  • Den originale Xbox 360-konsol
  1. Sluk for konsollen.
  2. Kontrollér, at strømkablet er tilsluttet en stikkontakt, der fungerer.
  3. Kontrollér, at USB-stikket er tilsluttet bag på konsollen.
  4. Det lys, der findes cirka midt på splitkablet, skal være grønt.

Er der ikke grønt lys? Prøv at slutte kablet til en anden port for at kontrollere, om kablet fungerer korrekt.

1. Tænd for konsollen.