Fejlkode xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-D000-0120 vises, efter du har hentet en opdatering til Kinect-sensoren

Oversigt

Hvis du får fejlkode xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-D000-0120 ("x"-cifrene i sekvensen varierer afhængigt af flere andre faktorer, såsom region), efter du har hentet en opdatering til Kinect-sensoren, er der en hardwarefejl på sensoren.

På denne side kan du få mere at vide om fejlkode xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-D000-0120, og hvordan du kan afhjælpe den.

På denne side

Problem

Hvis du får fejlkode xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-D000-0120, efter du har hentet en opdatering til Kinect-sensoren, betyder det, at der er en hardwarefejl på sensoren, og at den skal udskiftes.

Løsning

Relaterede problemer