Frontplade til den originale Xbox 360-konsol

Oversigt

Frontpladen er et plastikcover, der sidder fast på forsiden af Xbox 360-konsollen. Du kan tilpasse og personliggøre Xbox 360-konsollen ved at erstatte standardfrontpladen med en brugerdefineret frontplade.
Frontpladen er et plastikcover, der sidder fast på forsiden af Xbox 360-konsollen. Du kan tilpasse og personliggøre Xbox 360-konsollen ved at erstatte standardfrontpladen med en brugerdefineret frontplade.

Bemærk! Det er kun den originale Xbox 360-konsol, der har en aftagelig frontplade. Xbox 360 S-konsollen har ikke en aftagelig frontplade.

Frontplader til den originale Xbox 360-konsol...

• har en overflade, som er svær at ridse, og som ikke tager skade af sollys.
  • er nemme at skifte.
  • er tilgængelige i design, som kun produceres i begrænset oplag.

Afmonter frontpladen (gælder kun for den originale Xbox 360-konsol)

1. Tag strømkablet og alle andre kabler ud af stikkene bag på konsollen.

2. Placer konsollen vandret, sådan som du ville anbringe en dvd-afspiller.

3. Hold godt fast på konsollen, og skub frontpladen væk fra konsollen med tommelfingrene.

Bemærk! Du skal bruge lidt kræfter for at afmontere pladen.

Monter frontpladen

1. Kontrollér, at tapperne på frontpladen er på linje med hullerne på konsollen.

2. Pres godt på frontpladen, indtil den klikker på plads.