Brug din Kinect til Xbox 360 sammen med et tv med frontprojektion

Placeringen af din Kinect-sensor

Den ideelle placering af Kinect-sensoren er lige over eller under tv-skærmen og centreret i forhold til midten af billedet. Kinect kan placeres fra 0,6 til 1,8 meter over gulvet.

Kinect-kablet er ikke langt nok

Hvis sensorkablet ikke er langt nok til din opstilling, er du muligvis nødt til at flytte Xbox 360-konsollen eller bruge et Microsoft-licenseret forlængerkabel.

Kinect-sensorkablet er 2,7 meter langt, men du kan forøge kabellængden ved at bruge et forlængerkabel på 3 meter (sælges separat). Få mere at vide om Kinect-tilbehør.

Belysning i rummet til Kinect

Mange tv-apparater med frontprojektion fungerer bedst i mørke rum, men Kinect-sensoren fungerer bedst i et veloplyst lokale. Få mere at vide om lysforhold i rummet til Kinect.