Beskrivelse af HDMI-kablet til Xbox 360

Oversigt

På denne side beskrives det HDMI-kabel til Xbox 360, som er kompatibelt med den Xbox 360 E-konsollen, Xbox 360 S-konsollen og den originale Xbox 360-konsol.

Løsninger

Beskrivelse

HDMI-kablet til Xbox 360 bruges til at slutte Xbox 360-konsollen til et højdefinitions-tv, der er udstyret med en HDMI-port. HDMI-kablet kan kun bruges på en Xbox 360-konsol, der er udstyret med en HDMI-port.

Bemærk! HDMI-kabler, der ikke er fremstillet af Microsoft, kan fungere sammen med en HDMI-udstyret Xbox 360-konsol.

picture

Grundlæggende funktioner

HDMI-kablet til Xbox 360 kan bruges med videoer på op til 1080p-opløsning og Dolby Digital 5.1-lyd gennem ét kabel. Kablet kan tilsluttes en sammenkobling: Du kan slutte kablet til andre HDMI-kompatible enheder, som f.eks. en lyddekoder, som derefter sluttes til HDTV'et. Eller du kan slutte kablet direkte til TV'et.

​Når du bruger HDMI, skulle det ikke være nødvendigt at indstille opløsningen på Xbox 360 Dashboard. Konsollen registrerer skærmens optimale opløsning gennem HDMI-kablet og justerer automatisk opløsningen.

Valgfri lydadapter

Xbox 360 HDMI AV-sættet indeholder et ekstra kabel, Xbox 360-lydadapteren.

Bemærk! Xbox 360-lydadapteren er ikke kompatibel med Xbox 360 E-konsollen.

Enheden ligner en lille AV-pakke, der kun har stereo RCA-kabler og en optisk S/PDIF-forbindelse eller TOSLINK-port.

picture

Lydadapteren kan anvendes sammen med HDMI-kablet. Hvis begge kabler er sat i, sender Xbox 360-konsollen lyd gennem lydadapteren og video over HDMI-kablet. Dette giver dig fleksibilitet, hvis du vil slutte HDMI-porten til dit HDTV, og du gerne vil sende lyd til en enhed uden HDMI.

Bemærk! Xbox 360 S-konsollen har et TOSLINK-indgangsstik bag på konsollen. Med denne konsol har du ikke brug for lydadapteren til digital lyd. Hver tilslutningsmetode vil dog virke på samme måde.

Flere oplysninger

Bemærkninger

• Hvis du har en lydmodtager, der har en optisk lydindgang, skal du slutte dit optiske lydkabel til HDMI-lydadapteren (ved hjælp af et TOSLINK-stik).
  • Xbox 360 S-konsollen har et TOSLINK-indgangsstik bag på konsollen. I dette tilfælde skal du ikke bruge lydadapteren til digital lyd. Hver tilslutningsmetode vil dog virke på samme måde.
  • Hvis du har en lydmodtager, der har analogt lydinput, skal du slutte dit lydkabel til HDMI-lydadapteren.