Sådan bruges Xbox 360 spille- og opladningssæt

Oversigt

Denne artikel beskriver, hvordan de genopladelige batterier til din Xbox 360 genoplades ved brug af dit Xbox 360 spille- og opladningssæt.

Løsninger

Oplad batterierne

Denne artikel beskriver, hvordan de genopladelige batterier til din Xbox 360 genoplades ved brug af dit Xbox 360 spille- og opladningssæt.

Oplad batterierne ved brug af opladerkablet

Følg trinene nedenfor for at oplade batterierne ved hjælp af opladerkablet:

1. Tryk på tappen øverst på AA-batterierne, og træk nedad for at tage dem ud af controlleren.
  2. Sæt de genopladelige batterier i batterirummet på controlleren, og skub dem på plads.

Bemærk Hvis du vil undgå at klemme fingrene, når du sætter batterierne i, skal du kun skubbe på den flade overflade på batterierne.

3. Sæt opladerkablet i opladerstikket foran på controlleren.

Vigtigt! Tilslut ikke opladerkablet uden batterier eller AA-batterier installeret. Dette kan beskadige controlleren.

4. Sæt opladerkablet i et af stikkene på controlleren.
  5. Tænd for Xbox 360-konsollen.

Bemærk! Hvis du forsøger følgende trin uden at tænde Xbox 360-konsollen, oplades batterierne ikke.

6. Du kan nu lade din Xbox 360-konsol være tændt eller slukke den. I begge situationer lyser lampen på opladerkablet rødt for at angive, at batteriet oplades. Når det skifter til grønt eller slukkes, er batterierne opladet.

Bemærk! Hvis du vil slukke Xbox 360-konsollen, men fortsætte med at oplade batterierne, skal du lukke konsollen via Dashboard:

1. Tryk på Guide-knappen , og hold den nede, mens din Xbox 360-konsol stadig er tændt.
    2. Der vises en menu i højre side af skærmen. Slip Guide-knappen .
    3. Vælg Sluk konsol, og tryk derefter på knappen A . Disse kommandoer vil medføre, at konsollen fortsætter med at oplade de genopladelige batterier, mens konsollen er i "standby"tilstand.

Bemærk! Når du trykker på tænd/sluk-knappen foran på konsollen eller slukker for strømkilden, stopper opladningen af batterierne.

Spil, mens du oplader

Du kan fortsætte med at bruge din controller til at spille på din Xbox 360-konsol, mens den oplades. Din controller fortætter med at bruge trådløse signaler til spil, når den er tilsluttet med opladerkablet. Brug ikke opladerkablet uden batterier eller AA-batterier installeret på den trådløse controller.

Rengør batterierne

Hvis du skal rengøre batterierne, skal det gøres med en tør klud. Vand eller kemikalier kan beskadige kontakterne.