Fejl ved "højttalerlydstyrke" eller "kalibreringstone"

Fejlfinding i forbindelse med Kinect-kalibreringsproblemer

Couldnt hear the calibration tone. (8AC8000B, 8AC8000C, 8AC8000D)

Kinect couldn't hear the whole calibration tone.

Your speaker volume is too loud. (809B1084)

Your speaker volume is too low. (809B1085)

Hvis du får vist en af disse meddelelser, betyder det, at mikrofonen i Kinect-sensoren ikke kan registrere lyd fra dig.

Når du får vist en af disse fejlmeddelelser om Kinect-kalibreringstonen, skal du vælge More Info for at få vist forslag til, hvordan problemet kan løses. Når du har foretaget de foreslåede ændringer, skal du vælge Try Again for at køre testen igen.

Hvis du stadig får fejlen fra Kinect-kalibreringstonen, skal du kontrollere, at sensoren er placeret korrekt. Få mere at vide.