Kinect-fejl "Face obscured" eller "Face not detected"

Trin til løsning af fejl med Kinect-ansigtsgenkendelse

Hvis du får vist en af følgende meddelelser om Kinect-ansigtsgenkendelse, betyder det, at Kinect-sensoren har problemer med at se dit ansigt.

Face obscured (809B1004)
Kinect-sensoren kan ikke se dit ansigt. Kontrollér, at der er frit udsyn mellem sensoren og dit ansigt, og prøv derefter igen.

Face not detected (809B1005)
Kinect-sensoren kan ikke se dit ansigt. Kontrollér, at der er lys nok, og at der ikke er nogen forhindringer, og prøv derefter igen.

Du kan prøve at bruge Kinect-tuneren til at løse dette problem med Kinect-ansigtsgenkendelse. Få mere at vide.

Hvis du stadig får vist denne meddelelse, efter du har kørt tuneren og har genkalibreret Kinect-sensoren, skal du kontakte Xbox Support. Se Hjælp-afsnittet nederst på denne side for at få flere oplysninger.