Sådan løses fejl ved problemer med Kinect-kropsregistrering

Symptomer på problemer med Kinect-sporing

Hvis en af følgende fejlmeddelelser vises, mens du bruger Kinect-sensoren:

Player or play space not detected.

Kinect can't see anyone. Please try again.

The Kinect sensor is having trouble seeing you.

Ting du kan prøve, hvis du har problemer med Kinect-kropsregistrering

Prøv at bruge Kinect-tuneren. Få mere at vide.

Hvis du allerede har prøvet at bruge Kinect-tuneren, kan du prøve at kalibrere Kinect-sensoren. Få mere at vide.

Hvis du stadig får vist fejlen vedrørende Kinect-kropssporing, efter du har brugt tuneren og har genstartet konsollen, skal du kontakte Xbox-support. Se Hjælp-afsnittet nederst på denne side for at få flere oplysninger.