Du bliver bedt om at logge på gentagne gange i et Xbox 360 Kinect-spil

Når du starter et Kinect-spil, bliver du bedt om at logge på din gamerprofil. Derefter vender spillet tilbage til titelskærmen og beder dig om at logge på igen. Og sådan fortsætter det. Dette problem opstår, hvis du bruger en offlineprofil, som ikke har forbindelse til Xbox Live.

Løsninger

• Opret forbindelse fra Xbox 360-konsollen til Xbox Live
    Du skal være logget på en Xbox Live-konto for at få adgang til visse Kinect-sensorfunktioner og din profil.
    Hvis dette ikke løser problemet, kan du prøve den næste løsning.
  • Opdater konsolsoftwaren
    1. Isæt en Kinect-spildisk.
    2. Start spillet fra Xbox Dashboard.
    3. Hvis Xbox-konsolsoftwaren skal opdateres, vises følgende meddelelse:
      Update Required: An update has been found. To apply this update, you must restart your console.
    4. Vælg Yes, Restart for at installere opdateringen.
  • Opret et Kinect-id til din offlineprofil
    Du kan afhjælpe dette problem ved at konfigurere et Kinect-id til din gamerprofil. Dette gør du ved at følge fremgangsmåden til oprettelse af Kinect-id i Log på automatisk med Kinect og derefter starte et Kinect-spil. Brug Kinect-gestus i stedet for din controller til at starte spillet og logge på. (Hvis du bruger din controller under et spil, kan du opleve det samme problem igen).