Fejlmeddelelser, når der ikke er noget lys på Kinect-sensoren til Xbox 360

Du kan få vist en af følgende fejlmeddelelser og -koder, når lampen på Kinect-sensoren til Xbox 360 ikke tændes:

Sensor disconnected (C000009D)

This game requires a Kinect sensor (C000009D)

The Kinect sensor isn't connected (C000009D)

Kinect is turned off (8000000F)

The Kinect sensor was unplugged (C000020C)

Dette kan betyde, at Kinect-sensoren til Xbox 360 ikke er tilsluttet korrekt.

Løsninger

Du kan prøve at afhjælpe dette problem med følgende løsninger. Hvis en løsning ikke hjælper, skal du prøve den næste.

Løsning 1: Opdater softwaren til din Xbox 360-konsol

Sådan gør du:

1. Indsæt en Kinect-spil-cd.
  1. Start spillet fra Xbox Dashboard.
  2. Hvis Xbox-konsolsoftwaren skal opdateres, vises følgende meddelelse:

Update Required: An update has been found. To apply this update, you must restart your console.

3. Vælg Yes, Restart for at installere opdateringen.

Løsning 2: Tjek kablerne

Sådan gør du:

• Xbox 360 E-konsollen
  1. Sluk for konsollen.
    Vigtigt! Fjern strøm-/USB-adapterkablet, hvis der fulgte et med til Kinect-sensoren.
  1. Sæt sensorkablet i AUX-stikket bag på konsollen.
  2. Tænd for konsollen.
  • Xbox 360 S-konsollen
  1. Sluk for konsollen.
    Vigtigt! Fjern strøm-/USB-adapterkablet, hvis der fulgte et med til Kinect-sensoren.
  1. Sæt sensorkablet i AUX-stikket bag på konsollen.
  2. Tænd for konsollen.
  • Den oprindelige Xbox 360-konsol
  1. Sluk for konsollen.
  2. Sørg for, at strømledningen er tilsluttet en stikkontakt, der fungerer, og at USB-stikket er tilsluttet bag på konsollen.
  1. Der lys, der findes cirka midt på kablet, skal være grønt:
Er der ikke grønt lys? Prøv at tilslutte kablet til en anden port for at tjekke, om kablet fungerer korrekt. Hvis du stadig ikke kan se et grønt lys, skal du benytte et andet kabel. Du kan bestille et nyt kabel hos Xbox Online Service Center (log på med din Microsoft-konto). Du skal evt. registrere konsollen.
  1. Tænd for konsollen.

Løsning 3: Slå Kinect-sensoren til under indstillingerne

Sådan gør du:

1. Tryk på Guide-knappen på controlleren, gå til Settings, og vælg derefter System Settings.
  2. Vælg Kinect Settings.
  3. Vælg Kinect Sensor, og vælg derefter On.

Løsning 4: Anmod om reparation

Hvis de foregående løsninger ikke løste problemet, skal din Kinect-sensor repareres. Se Få din Xbox-konsol eller Kinect-sensor repareret.