Lyset blinker grønt på Kinect-sensoren til Xbox 360

Oversigt

Når du tænder Xbox 360-konsollen, blinker lyset normalt grønt i op til et minut på Kinect-sensoren. Du får eventuelt også vist følgende fejlmeddelelse på skærmen:

The sensor is starting up. Please stand by.

Hvis lyset på din sensor blinker i mere end 90 sekunder, kan du prøve følgende:

1. Genstart konsollen.
  2. Vent 90 sekunder.

Hvis lyset på Kinect-sensoren ikke holder op med at blinke grønt, kan du prøve at opdatere konsollens software.

Opdater softwaren til din Xbox 360-konsol

1. Isæt en Kinect-spildisk.
  2. Start spillet fra Xbox Dashboard.
  3. Hvis konsolsoftwaren skal opdateres, vises følgende meddelelse:

Update Required: An update has been found. To apply this update, you must restart your console.

4. Vælg Yes, Restart for at installere opdateringen.

Blinker lyset stadig grønt? Kontakt Xbox Support. Se Hjælp-afsnittet nederst på denne side for at få flere oplysninger.

Bemærk! Hvis du ikke har en Kinect-spildisk klar, kan du finde flere opdateringsmuligheder under Opdater softwaren til konsollen.