Fejlmeddelelsen "Kinect sensor has insufficient power" og et rødt lys vises på din Kinect til Xbox 360

Detalje med Kinect-sensoren til Xbox 360 med rød lys.

Du får vist følgende fejlmeddelelse, samtidig med at lampen på Kinect-sensoren til Xbox 360 lyser rødt:

The Kinect sensor has insufficient power (C0051202)

Dette kan betyde, at Kinect-sensoren ikke er tilsluttet korrekt, eller at Xbox 360-konsollens software skal opdateres.

Løsninger

Du kan prøve at afhjælpe dette problem med følgende løsninger. Hvis en løsning ikke hjælper, skal du prøve den næste.

Løsning 1: Opdater softwaren til Xbox 360-konsollen

Sådan gør du:

1. Indsæt en Kinect-spil-cd.
En spildisk indsættes i en Xbox 360.
  1. Start spillet fra Xbox Dashboard.
  2. Hvis konsolsoftwaren skal opdateres, vises følgende meddelelse:

Update Required: An update has been found. To apply this update you must restart your console.

3. Vælg Yes, Restart for at installere opdateringen.

Løsning 2: Kontrollér kablerne

Sådan gør du:

• Xbox 360 E-konsollen
    1. Sluk for konsollen.
      Vigtigt! Fjern strøm-/USB-adapterkablet, hvis der fulgte et med til Kinect-sensoren.
    2. Sæt sensorkablet i AUX-stikket bag på konsollen.
Kinect-sensoren tilsluttes en Xbox 360 E-konsol.
    1. Tænd for konsollen.
  • Xbox 360 S-konsollen
    1. Sluk for konsollen.
    2. Fjern sensorkablet fra konsollen, og tilslut sensorkablet til AUX-porten bag på konsollen.
Kinect-sensoren tilsluttes en Xbox 360 S-konsol.

Vigtigt! Fjern strøm-/USB-adapterkablet, hvis der fulgte et med til Kinect-sensoren.

1. Tænd for konsollen.
  • Den oprindelige Xbox 360-konsol
    1. Sluk for konsollen.
    2. Sørg for, at strømledningen er tilsluttet en stikkontakt, der fungerer, og at USB-stikket er tilsluttet bag på konsollen.
Kinect-sensorkablet tilsluttes en oprindelig Xbox 360-konsol, og strømkablet sættes i en elektrisk stikkontakt.

Det lys, der findes cirka midt på splitkablet, skal være grønt.

Detalje, der viser placeringen af det grønne lys på splitkablet til Kinect'en til en oprindelig Xbox 360.

Er der ikke grønt lys? Prøv at tilslutte kablet til en anden port for at tjekke, om kablet fungerer korrekt. Hvis du stadig ikke kan se et grønt lys, skal du benytte et andet kabel. Du kan bestille et nyt kabel hos Xbox Online Service Center (log på med din Microsoft-konto). Du skal evt. registrere konsollen.

1. Tænd for konsollen.

Løsning 3: Anmod om en reparation

Hvis de foregående løsninger ikke løste problemet, skal din Kinect-sensor repareres. Se Få din Xbox-konsol eller Kinect-sensor repareret.