Fejlmeddelelsen "Kinect Sensor is not level" på Xbox 360

Du får vist følgende fejlmeddelelse, når lampen på din Kinect-sensor til Xbox 360 lyser rødt:

Error: The Kinect Sensor is not level (C0051209)

Dette kan betyde, at Kinect-sensoren ikke står på et plant underlag.

Løsning

Sådan kan du afhjælpe problemet:

1. Sluk for Xbox 360-konsollen.
  2. Tjek, at Kinect-sensoren står på et plant underlag.
  3. Tænd for konsollen, og se, om du oplever samme problem.

Bemærk! Denne fejl kan også opstå, hvis Kinect-sensoren er meget kold eller varm. I så fald skal du blot vente på, at sensoren når stuetemperatur (ca. 21 °C), og derefter prøve at bruge sensoren igen.

Hvis problemet stadig ikke er løst, skal sensoren repareres. Start reparationsprocessen online.