Tilbehør og reservedele til Kinect til Xbox 360

Oversigt

Nogle tilbehørsprodukter og reservedele til Kinect'en til Xbox 360 kan fås i Microsoft Store.

Bemærk! Tilbehørsprodukterne er ikke tilgængelige i alle lande eller områder. F.eks. er visse af de tilbehørsprodukter, der er tilgængelige i Microsoft Store i USA, ikke tilgængelige i andre lande eller områder.

Wi-Fi-forlængerkabel til Kinect

Wi-Fi-forlængerkablet til Kinect bruges til at tilslutte en trådløs Xbox 360-netværksadapter til en USB-port på Xbox 360-konsollens forside, mens Kinect-sensoren er tilsluttet en port bag på konsollen. Dette kabel skal ikke bruges, hvis du har en Xbox 360 S-konsol. Du kan bestille kablet fra Microsoft Store eller kontakte Xbox Support.

Strømforsyning til Kinect-sensor

Strømforsyningen til Kinect-sensoren, der følger med din sensor, skal bruges til at tilslutte sensoren til den oprindelige Xbox 360-konsol. Du kan bestille kablet fra Microsoft Store eller kontakte Xbox Support.

Erstatning af spildiske

Se Erstatning af Xbox 360-spil, hvis du skal have erstattet Microsoft-spil-cd'er.

Montering af Kinect

Kinect-sensoren er designet til at stå på en hylde lige over eller under dit tv. Hvis du ikke kan finde det rigtige sted til sensoren, kan du få gode råd om placeringen i Muligheder for montering af Kinect-sensoren til Xbox 360.

Forlængerkabel til Kinect-sensor

Hvis Kinect-sensorkablet ikke er langt nok til din opstilling, kan du bruge forlængerkablet, der gør Kinect-kablet 3 meter længere. Dette kabel fås i Microsoft Store.

Kinect-kalibreringskort

Kinect-kalibreringskortet kan kun fås i forbindelse med køb af Kinect Adventures-spillet.