Xbox 360-fejl af typen "Kinect sensor can't move"

"Kinect sensor can’t move" – løsninger

Følg trinnene nedenfor, hvis lyset på sensoren lyser rødt, og der vises en af følgende fejlmeddelelser på skærmen:

The Kinect Sensor can't move (C0051201)
The Kinect Sensor can't move enough (C005120A)

Her kan du se, hvordan du løser problemet:

1. Sluk for Xbox 360-konsollen.
  2. Hvis der sidder et stykke bobleplast mellem sensorbasen og sensorhovedet, skal du fjerne det.

Bemærk! Prøv ikke at vippe sensoren manuelt.

3. Kontrollér, at der ikke er noget, der forhindrer, at sensoren automatisk kan vippe op eller ned.
  4. Kontrollér, at sensoren er placeret på et plant og stabilt underlag. Få mere at vide om sensorens placering.
  5. Tænd for konsollen, og se, om du oplever samme problem.

Hvis lyset på Kinect-sensoren stadig lyser rødt, skal du sikre dig, at konsollens software er opdateret. Se mere her: Sådan henter du en ny opdatering til Xbox 360.

Hvis problemet stadig ikke er løst, skal du kontakte Xbox Support. Se Hjælp-afsnittet nederst på denne side for at få flere oplysninger.