Komponenter på Kinect-sensoren til Xbox 360

Her ser vi nærmere på de vigtige dele på Kinect-sensoren til Xbox 360.

Kinect-sensoren omfatter følgende komponenter:

1. 3D-dybdesensorer

Tredimensionelle sensorer, der sporer din krop, inden for spilleområdet.

2. RGB-kamera

Et RGB-kamera (rød, grøn, blå), der identificerer dig og tager billeder og optager videoer af spillet.

3. Flere mikrofoner

En række mikrofoner, der er placeret på den nederste kant foran på Kinect-sensoren, bruges til stemmegenkendelse og chat.

4. Motoriseret vippefunktion

Et mekanisk drev i bunden af Kinect-sensoren vipper automatisk sensorhovedet op og ned, når det er nødvendigt. Hvorfor vipper min Kinect-sensor til Xbox 360?

Bemærk! Prøv ikke at vippe sensoren manuelt.

Forlængerkabel til Kinect-sensor

Xbox 360 E-konsol: Kinect-sensoren har et kabel, der skal tilsluttes den orange AUX-port bag på konsollen. Dette kabel må ikke tilsluttes USB-porten.

Xbox 360 S-konsollen: Kinect-sensoren har et kabel, der skal tilsluttes den orange AUX-port bag på konsollen. Dette kabel må ikke tilsluttes USB-porten.

Den originale Xbox 360-konsol: Du skal tilslutte et strøm/USB-kabel for at tilslutte Kinect-sensoren til konsollen. Få mere at vide om, hvordan du tilslutter kablerne.