Fejlmeddelelsen "The Kinect sensor needs an update", når du bruger Kinect-sensoren til Xbox 360

Du får vist følgende fejlmeddelelse, når du bruger din Kinect-sensor til Xbox 360:

The Kinect sensor needs an update (C0050006)

Dette betyder, at softwaren til Xbox 360-konsollen eller Kinect-sensoren skal opdateres.

Løsning

Genstart konsollen for at hente opdateringen.

Vælg Yes for at downloade og installere softwareopdateringen. Opdateringen installeres automatisk, næste gang du starter konsollen og opretter forbindelse til Xbox Live.

Hvis du ikke har adgang til Xbox Live, kan du isætte en Xbox Kinect-spil-cd i konsollen for at hente opdateringen.