Konfigurer Kinect til Xbox 360

Placer Kinect-sensoren

Placer Kinect
Kinect skal kunne se hele din krop
  • Anbring sensoren nær kanten på et plant og stabilt underlag.
  • Placer sensoren mellem 0,6 meter og 1,8 meter fra gulvet. Den bedste position er 15 cm over eller under tv'et.
  • Undgå at placere sensoren i direkte sollys eller inden for 0,3 meter fra højttalere.
  • Vip ikke sensoren manuelt. Den tilpasses automatisk.
  • Sørg for ikke at tabe sensoren.

Bemærk! Hvis rummet er lille, skal du prøve at anbringe sensoren så tæt på 1,8 meter som muligt.

Konfigurer dit spilleområde

Indret spilleområdet
Kinect skal kunne se hele din krop
  • Ryd området mellem sensoren og spillerne.
  • Én spiller: Stå 1,8 m tilbage.
  • To spillere: Stå 2,4 m tilbage.
  • Sørg for, at spilleområdet er mindst 1,8 m bredt og højst 3,6 m bredt eller langt.
  • Sørg for, at rummet er veloplyst, og at belysningen er ensartet.

Tilslut kablerne

• Xbox 360 E-konsollen
En hånd tilslutter et Kinect-sensorkabel bag på en Xbox 360 E-konsol.
    • Fjern alle eventuelle strømkabler, der er tilsluttet Kinect-sensorkablet. Kinect-sensoren får strøm direkte fra Xbox 360 E-konsollen.
    • Sæt sensorkablet i AUX-stikket bag på konsollen.
  • Xbox 360 S-konsol
En hånd tilslutter et Kinect-sensorkabel bag på en Xbox 360 S-konsol.
    • Fjern alle eventuelle strømkabler, der er tilsluttet Kinect-sensorkablet. Kinect-sensoren får strøm direkte fra Xbox 360 S-konsollen.
    • Sæt sensorkablet i AUX-stikket bag på konsollen.
  • Den oprindelige Xbox 360-konsol
Pilene viser, hvor en Kinect-sensor tilsluttes en oprindelig Xbox 360-konsol, og hvor en trådløs adapter tilsluttes konsollen.
    • Tilslut den ene ende af kablet til USB-porten bag på konsollen og den anden ende til en stikkontakt.
    • Hvis du har en trådløs netværksadapter, skal du tilslutte den i USB-porten på forsiden af konsollen ved hjælp af det leverede USB-forlængerkabel.
    • Flyt alt andet USB-tilbehør til USB-porte foran på konsollen.

Bemærk! Hvis du har købt en Kinect-sensor sammen med en Xbox 360 E-konsol eller en Xbox 360 S-konsol, skal du købe et strøm-/USB-kabel, hvis du vil tilslutte sensoren til en oprindelig Xbox 360-konsol. Tilbehør og reservedele til Kinect til Xbox 360.

Opdater konsolsoftwaren

Du skal muligvis opdatere softwaren til konsollen, inden du begynder at bruge Kinect. Hvis du ikke gør det, vises en af følgende fejlmeddelelser evt. på skærmen:

Update Required: Insert the disc that came with the device.

Update Required: A system update is required to use Kinect.

Der vises en skærm til Xbox-konfiguration på et tv, mens en disk indsættes i diskskuffen på en Xbox-konsol ved siden af tv'et.
Opdater softwaren på Kinect-konsollen
  • Opret forbindelse til Xbox Live (log på med et Xbox Live-gamertag).
  • Isæt en Kinect-spil-cd, og følg vejledningen på skærmen for at opdatere softwaren til konsollen.
  • Du kan se andre metoder til at opdatere konsolsoftwaren i Sådan henter du en ny opdatering til Xbox 360.

Har du brug for hjælp?

Brug af Kinect for første gang

Når din konsolsoftware er opdateret, kan du følge selvstudiet på skærmen for at lære din Kinect bedre at kende.

Et stillbillede viser begyndelsen af den instruktionsvideo, du kan bruge til Kinect-konfiguration. Du kan se teksten
Sådan vises Kinect på Xbox 360-konsollen

Når Kinect-sensoren er aktiv, åbnes der et vindue i nederste højre hjørne af Dashboard. Hvis du kan se dig selv i dette vindue, kan du interagere med Kinect.

Et eksempel på en Xbox-startskærm med et lille vindue nederst til højre. I vinduet vises det, som Kinect'en ser.

Relaterede problemer