Løs problemer med Kinect-logon på din Xbox 360-konsol

Hvis du ikke logges på automatisk

Når du vinker til din Kinect-sensor, bliver du ikke logget på din profil. Du kan afhjælpe problemet ved at konfigurere dit Kinect-id, så du logges på automatisk. Se Log på automatisk med Kinect for at få flere oplysninger.

Hvis problemet fortsætter, skal du kontrollere, at spilleområdet og dit ansigt er godt oplyst, og at dit ansigt ikke er skjult.

Hvis du er logget på den forkerte profil

Når du vinker til din Kinect-sensor, bliver du logget på en anden brugers profil. Prøv følgende for at afhjælpe problemet:

1. Deaktiver Log på med Kinect-id for din profil. Sådan gør du:
    1. Gå til hubben settings, og vælg derefter System.
    2. Vælg Profile.
    3. Vælg Sign-In Preferences.
    4. Vælg Off for Kinect-id. Derved slettes Kinect-id'et for din profil.
  2. Konfigurer dit Kinect-id igen, så du kan logge på automatisk. Se Log på automatisk med Kinect.
  3. Vink til Kinect for at logge på din profil.

Hvis det tager lang tid at logge på

Når du vinker til Kinect, tager det længere tid end forventet at logge på.

Gør følgende for at gøre det hurtigere at logge på:

• Kontrollér, at dit spilleområde og dit ansigt er godt oplyst.
    • Når du har vinket til Kinect, skal du se på Kinect-sensoren i nogle få øjeblikke. Vend ikke ryggen til, og kig ikke væk.