Fejl i forbindelse med Kinect-tuner

Fejlfinding

Hvis du får vist en af disse meddelelser, har Kinect-sensoren problemer med at se dig i en test af Kinect-tuneren:

Not enough light (809B1002)

Too much light (809B1003)

Body turned (809B1007)

No player detected (809B1008)

Head not detected (809B1009)

Too far left (809B1009)

Too far right (809B100D)

Lower body not detected (809B100E)

Når du får vist en af disse fejlmeddelelser, skal du vælge More Info for at få vist forslag til, hvordan problemet kan løses. Når du har forsøgt de foreslåede ændringer, skal du vælge Try Again for at køre testen igen.

Hvis du stadig får vist fejlmeddelelsen, skal du kontrollere, at sensoren er placeret korrekt, og at belysningen er tilstrækkelig.